Πέμπτη 18 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ" ΚΟΡΙΝΘΟΥ
Ο Παύλος Καράγιωργας υποψήφιος δήμαρχος

Ο Παύλος Καράγιωργας θα είναι ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης Δήμου Κορινθίων" και υποψήφιος δήμαρχος για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

"Οι προσεχείς δημοτικές εκλογές θα διεξαχθούν κάτω από βαρύ κλίμα για τα λαϊκά στρώματα, τους μισθωτούς, τους αγρότες, επαγγελματίες, γυναίκες, νεολαία", επισήμανε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος στη συγκέντρωση που έγινε την περασμένη Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο της πόλης για την παρουσίαση του υποψήφιου δημάρχου και της διακήρυξης της παράταξης.

"Η κυβερνητική επίθεση, συνέχισε ο Π. Καράγιωργας, συνεχίζεται και θα ενταθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, με την υποστήριξη της ΝΔ και του ΣΥΝ και υπό την υψηλή εποπτεία της ΕΕ. Κάτω από αυτό το πλαίσιο, οι εκλογές του Οκτώβρη αποκτούν ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα, ενώ είναι σημαντική ευκαιρία για τη συσπείρωση λαϊκών στρωμάτων, που αμφισβητούν την πολιτική αυτή και επιθυμούν να δώσουν πρώτη απάντηση - μήνυμα στην κυβέρνηση".

Ο υποψήφιος δήμαρχος Π. Καράγιωργας επισήμανε ακόμα ότι η ΤΑ είναι στο στόχαστρο της αντιλαϊκής εκσυγχρονιστικής βαρβαρότητας, υποβαθμίζεται και απογυμνώνεται θεσμικά και οικονομικά, ενώ οι υπηρεσίες προσφέρονται βορά στο ιδιωτικό κεφάλαιο. "Ο λαός της περιοχής, συνέχισε, δε δέχεται μοιρολατρικά την υπάρχουσα κατάσταση, αλλά αναζητά εναγωνίως συσπειρώσεις, που να εκφράζουν τη βαθιά δυσαρέσκειά του. Στην Κόρινθο, και στις Κοινότητες της Αρχαίας Κορίνθου, των Εξαμιλίων, της Ξυλοκέριζας και του Σολωμού, που συνενώνονται, οι θέσεις και οι απόψεις της Κίνησης γίνονται ευνοϊκά δεκτές από τους δημότες".

Επίσης, ο επικεφαλής της "Αγωνιστικής Δημοτικής Κίνησης" σημείωσε την αναγκαιότητα να αποκαλυφθεί όχι μόνο ο αντιλαϊκός χαρακτήρας της κυβερνητικής πολιτικής, που επίσημα θα στηρίξουν οι "χρισμένοι" των δύο μεγάλων κομμάτων στο Δήμο Κορίνθου, αλλά και ο αποπροσανατολιστικός ρόλος των υποτιθέμενων "ανεξάρτητων" υποψηφίων.

Στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν ο επικεφαλής της ΝΑΣ Κορίνθου Ηλίας Μπράβος και ο επικεφαλής της Κίνησης στις προηγούμενες εκλογές Τ. Αλωνιστιώτης,ενώ έγινε και ανασυγκρότηση της υπάρχουσας Γραμματείας από 7μελή σε 11μελή.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ