Πέμπτη 18 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ"
Εξόρμηση στις γειτονιές

Στα πλαίσια της εξόρμησης στις γειτονιές και την άμεση επαφή με τους δημότες και τους παραγωγικούς φορείς της πόλης, κλιμάκιο του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη Αντεπίθεση ΤΩΡΑ" με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Αγ. Σαχίνη και τους Χάρη Παπαγεωργίου, δημοτικό σύμβουλο και Κώστα Λεβέντη,γραμματέα της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, περιόδευσε χθες στις 10 π.μ. στη Λαϊκή Αγορά της Ανω Τούμπας και συζήτησε με τους παραγωγούς, τους εμπόρους και τους καταναλωτές.

Επίσης, συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με τον πρόεδρο Πέτρο Καλαφάτη και συζήτησαν τις ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν και απ' τις δύο πλευρές για την προώθηση λύσης στο μεγάλο πρόβλημα της αξιοποίησης της αλάνας της Τούμπας.

Το πρόγραμμα των περιοδειών του υποψήφιου δημάρχου Αγ. Σαχίνη συνεχίζεται σήμερα, στις 7 μ.μ., με εξόρμηση στην περιοχή μεταξύ Λαχαναγοράς και Κολόμβου και αύριο την ίδια ώρα με επισκέψεις στις γειτονιές της Β. Ολγας και του Ντεπώ. Το Σάββατο στις 10 το πρωί θα επισκεφθεί τη Λαϊκή Αγ. Πάντων και την αγορά της Ξηροκρήνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ