Πέμπτη 18 Ιούνη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Καλλιτεχνική δημιουργία στο Πέραμα

Το θεατρικό έργο "Οδυσσεβάχ" παρουσίασαν την περασμένη Δευτέρα τα παιδιά της θεατρικής ομάδας του Δήμου Περάματος, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νεολαίας που διοργανώνει ο Δημοτικός Πολιτιστικός Οργανισμός Περάματος, ενώ την Κυριακή πραγματοποιήθηκε χορευτική εκδήλωση των τμημάτων "χορός και κίνηση" και ευρωπαϊκών χορών. Το τμήμα "χορός και κίνηση" ετοιμάζεται για το τετραήμερο διεθνές φεστιβάλ Κεφαλλονιάς, ενώ το τμήμα παραδοσιακών χορών θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ Αλιβερίου.

Εξάλλου, η χορωδία Περάματος διακρίθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στο φεστιβάλ Χολαργού, ενώ το τμήμα παραδοσιακών χορών πήρε μέρος στο φεστιβάλ του Κολωνού.

  • Ο Δήμος Περάματος, τίμησε τρεις πολίτες του δίνοντας τα ονόματά τους σε δρόμους της πόλης. Στο τέρμα Περάματος ονόμασε το δυτικό κομμάτι του πεζόδρομου σε πεζόδρομο Α. Καρνέση,μέλος της πρώτης οικογένειας που εγκαταστάθηκε στην πόλη και διατέλεσε πρόεδρος της Κοινότητας Περάματος.

Η μία από τις δύο οδούς με το όνομα της Μαρίας Κιουρί μετονομάστηκε σε οδό Νίκου Παϊζη,πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου και δήμαρχο Περάματος, με τη μεταπολίτευση. Ιδρυσε το Πνευματικό Κέντρο το 1966, που διέλυσε η χούντα. Τέλος, η οδός Πρωτέως πήρε το όνομα του ποιητή της πόλης Κώστα Γαρίδη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ