Παρασκευή 22 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΘΑΣΟΣ
Ο Δ. Βακρατσάς υποψήφιος δήμαρχος

Με μια μαζική, πρωτοφανή σε όγκο και ενθουσιασμό συγκέντρωση του λαού της Θάσου στα Λιμενάρια συγκροτήθηκε η Αγωνιστική Δημοτική Ενότητα Θάσου. Ηταν, κατά γενική ομολογία, η μεγαλύτερη και μαχητικότερη δημοτική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στη Θάσο τα τελευταία χρόνια. Τη συγκέντρωση για τη συγκρότηση της κίνησης την κάλεσαν με πρόσκληση που διανεμήθηκε πλατιά στο λαό του νησιού οι: Βαλαβάνης Παναγιώτης,Πρόεδρος Κοινότητας Λιμεναρίων, Ροδάς Παν. κοινοτικός σύμβουλος Καλυχάρης, Κουτλής Δημ.,κοινοτικός σύμβουλος Ποταμιάς, Κωνσταντίνου Παν,κοινοτικός σύμβουλος Μαριών και Χατζηγιώργης Δημ. κοινοτικός σύμβουλος Παναγιάς, που αποτέλεσαν και το προεδρείο της συγκέντρωσης.

Στην ομιλία του ο Δ. Κουτλής πρότεινε για επικεφαλής της κίνησης και υποψήφιο Δήμαρχο Θάσου τον Δημήτρη Βακρατσά,οικοδόμο, δραστήριο μέλος του Συνδικάτου Οικοδόμων, παλιό στέλεχος των Λαμπράκηδων, της ΕΔΑ και στέλεχος σήμερα του ΚΚΕ στη Θάσο.

Η πρόταση για τον Δημήτρη Βακρατσά έγινε δεκτή με μεγάλο ενθουσιασμό από τη συγκέντρωση και η ανακήρυξή του σε υποψήφιο δήμαρχο έγινε ομόφωνα μέσα σε συγκινητικές εκδηλώσεις.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ