Παρασκευή 7 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ

-- Συζήτηση για τις επερχόμενες νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Εύβοιας του ΚΚΕ, στη Ν. Αρτάκη (αίθουσα του ΚΕΓΕ), το Σάββατο 8 Οκτώβρη στις 7.30 μ.μ., όπου θα μιλήσει ο Σπ. Χαλβατζής, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική συζήτηση με θέμα «Οι εξελίξεις στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι θέσεις του ΚΚΕ» το Σάββατο 8 Οκτώβρη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του «ΑΚΤΑΙΟΝ» α' όροφος. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Λουκάς Κωτσαδάμ, γραμματέας της ΝΕ Νότιας Δωδεκανήσου του ΚΚΕ.

-- Η Κομματική Οργάνωση Πειραιά διοργανώνει τη Δευτέρα 10 Οκτώβρη, στις 6:30 μ.μ., στην αίθουσα της ΠΕΜΕΝ (Μπουμπουλίνας 21) σύσκεψη - συζήτηση με γονείς που δραστηριοποιούνται στο κίνημα της Παιδείας, ενόψει της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΚΚΕ για τα προβλήματα της νεολαίας και τη στήριξη της ΚΝΕ. Θα μιλήσει η Βάνα Τζιαντζή, μέλος του Τμήματος Παιδείας της ΚΕ του ΚΚΕ και πρόεδρος της ΑΣΓΜΕ.

-- Η Αχτίδα Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ, καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, με θέμα: «Οι πολιτικές εξελίξεις και οι Θέσεις του ΚΚΕ. Ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των δήμων της Αιγιάλειας», τη Δευτέρα 10 Οκτώβρη, στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αιγίου, στις 7 μ.μ.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ