Παρασκευή 7 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Οι «κροκόδειλοι» βγάζουν ... «Φλας»

«(...) πριν ακόμα την ψήφιση του νομοσχεδίου για το "βασικό μέτοχο", ήδη ορισμένοι έκαναν τις αναγκαίες ...διευθετήσεις. Ετσι ό,τι μετοχές είχε ο όμιλος Κόκκαλη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Φλας" και στον τηλεοπτικό σταθμό "Μάτζικ" μεταβιβάστηκαν σε πρόσωπα εκτός οικογένειας. Ετσι ο όμιλος είναι συνεπής με το νομοσχέδιο που εμπεριέχει απαγορεύσεις και για τους συγγενείς των εργοληπτών του δημοσίου. Οπως είπαμε, οι δύο στους οποίους μεταβιβάστηκαν οι μετοχές δεν είναι συγγενείς της οικογένειας Κόκκαλη.

Αν, πάντως, έχει κάποια σημασία, ο μεν πρώτος είναι διευθυντικό στέλεχος αθλητικής εφημερίδας "ολυμπιακών" αισθημάτων, ο δε, δεύτερος, είναι στέλεχος του τμήματος διαχείρισης εισιτηρίων του Ολυμπιακού...».

*

Αυτά έγραφε ο «Ρ» ήδη από τις 24/12/2004.

***

Οσο για το θέμα των «αχυράνθρωπων» στα ΜΜΕ, ακόμα νωρίτερα, στις 7/12/2004, ο «Ρ» σημείωνε:

*

«Ακόμα κι αν απαγορευτεί στις συζύγους, στα παιδιά, στα αδέλφια ή στις θείες των καπιταλιστών να κατέχουν ΜΜΕ (ή εργοληπτικές εταιρίες), κανείς δεν μπορεί να απαγορεύσει να κατέχουν ΜΜΕ (ή εργοληπτικές εταιρίες) οι αχυράνθρωποι των καπιταλιστών».

***

Τα υπενθυμίζουμε γιατί τα τελευταία 24ωρα έχουν παραπληθύνει οι ...«κροκόδειλοι» που δακρύζουν για τις εξελίξεις στον «Φλας».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ