Παρασκευή 7 Οχτώβρη 2005
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... πρωτοφανή

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ το πόσοι ανακάλυψαν τελευταία ότι υπάρχει ...διαπλοκή ανάμεσα σε επιχειρηματικά συμφέροντα, Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και κράτος, με αφορμή την υπόθεση του ραδιοσταθμού «Φλας»!

Ομως, το πιο εντυπωσιακό είναι να βλέπει κανείς να γουρλώνουν τα μάτια και να ωρύονται τα πρώην κυβερνητικά και νυν πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας για διαύλους και για «ελλιπή νομικά πλαίσια».

Πώς γίνεται και όσο ήταν αυτοί στην κυβέρνηση δεν είχαν αντιληφθεί τίποτε από όλα αυτά; Πώς γίνεται και δεν είχαν αντιληφθεί τη ζοφερή πραγματικότητα; ΄Η μήπως την περίοδο εκείνη οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ δεν απέλυαν ασύδοτοι, δεν έκλειναν ραδιοσταθμούς και εφημερίδες και δεν «ενημέρωναν» όπως αυτοί νόμιζαν;

Μάλλον, θα ήταν καλύτερα, για τους πρώην κυβερνώντες να περιορίσουν τουλάχιστον τις κορόνες. Αλλωστε, είναι σχετικά πρόσφατες και οι θέσεις που πήραν, όταν συζητούνταν στη Βουλή η υπόθεση του «βασικού μετόχου», που ακόμα «εκκρεμεί» στις Βρυξέλλες.

AKOMH 15.000 στρατιώτες θα σταλούν στο Αφγανιστάν ανακοίνωσε ο γραμματέας του ΝΑΤΟ. Προφανώς, η ...ειρήνευση» και η «ανάπτυξη» της χώρας συνεχίζεται. Κι όπως όλοι γνωρίζουν, οι διαδικασίες αυτές, σε ορισμένες τουλάχιστον χώρες, γίνονται με το πιστόλι στον κρόταφο και έχουν ως αναπόσπαστο στοιχείο τους τη στρατιωτική κατοχή...

Αραγε γνωρίζει κάτι γι' αυτό η ελληνική κυβέρνηση και το υπουργείο Εθνικής Αμυνας; ΄Η μήπως η αποστολή στρατευμάτων εκτός Ελλάδας στο πλαίσιο των ΝΑΤΟικών επιχειρήσεων έχει γίνει ...ρουτίνα και ούτε καν ανακοίνωση δε χρειάζεται; Ρωτάμε απλώς.

ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ όλοι στην καταπολέμηση της ανεργίας, ζήτησε χτες ο υφυπουργός Εργασίας Γεράσιμος Γιακουμάτος από τη Βουλή, αφού, όπως είπε, «δεν είναι υπόθεση του Κώστα Καραμανλή».


Γρηγοριάδης Κώστας

Και δεν περιαυτολόγησε, βέβαια, ο υφυπουργός, αλλά πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι δίνει το παράδειγμα. Ξημεροβραδιάζεται καθημερινά στα τηλεοπτικά «παράθυρα», αντιμετωπίζοντας και συκοφαντώντας απολυμένους που ζητούν από την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, για το συνεχές κλείσιμο επιχειρήσεων σε πάμπολλους κλάδους.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Καταθέτουν οι πρώην υπουργοί της ΝΔ(2010-05-11 00:00:00.0)
Στη Βουλή ο φάκελος(2009-12-04 00:00:00.0)
Τα υποκριτικά...(2005-08-19 00:00:00.0)
Ξετυλίγεται το κουβάρι...(2004-08-27 00:00:00.0)
Γόρδιος ο δεσμός(1995-04-26 00:00:00.0)
Κοινοί χαφιέδες πίσω από την έκρηξη(1995-03-24 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ