Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΠΟΙΟΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΠΕΡΠΑΤΕΙ...

ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ: «νέα πολιτικά δεδομένα δημιουργεί το εισαγγελικό πόρισμα για τις προμήθειες οπλικών συστημάτων. Οπως όλα δείχνουν οι παραπάνω θα προσδιορίσουν το πολιτικό περιβάλλον στο προσεχές διάστημα και θα είναι αυτές που θα ορίσουν τις συμπεριφορές των κομμάτων ενόψει και της προεδρικής εκλογής» (το πρώτο θέμα στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Ομηρος των σκανδάλων, τώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου δηλώνει ότι δε θέλει εκλογές, μολονότι αμφισβητείται πλέον ευθέως από κορυφαία στελέχη του κόμματός του» (το πρώτο θέμα στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).

ΜΕΝΙΟΣ! «Ο Γιώργος Παπανδρέου αρνήθηκε να εκδώσει είτε προσωπική είτε κομματική ανακοίνωση κάλυψης των δύο υπουργών που θέλουν να εμφανιστούν ως θύματα πολιτικής δίωξης και σκευωρίας (...) στενοί συνεργάτες τους έλεγαν με δυσαρέσκεια ότι "δυστυχώς ο Γιώργος Παπανδρέου επιφυλάσσει στους δύο πρώην υπουργούς μεταχείριση παρόμοια με εκείνη του Μένιου Κουτσόγιωργα» (το ρεπορτάζ στην ΑΠΟΦΑΣΗ).

ΕΚΛΟΓΕΣ: «Η διαρκώς εντεινόμενη προσφυγή της κυβέρνησης στη σκανδαλολογία όχι μόνο ενεργοποιεί τα αμυντικά αντανακλαστικά του ΠΑΣΟΚ αλλά και δημιουργεί στην ηγεσία του Κινήματος την αίσθηση ότι η ΝΔ προετοιμάζει παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις το έδαφος για προσφυγή σε πρόωρες εκλογές με αφορμή την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας» (το πρώτο θέμα στη ΝΙΚΗ).

ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΕΣΗ; «κάποιοι έχουν ήδη διατυπώσει τους φόβους τους ότι μπορεί να φθάσουμε στην τερατογένεση και συνοίκηση ενός σχήματος "Κ. Καραμανλής στην πρωθυπουργία και Σημίτης στην προεδρία"» (το σχόλιο στη ΧΩΡΑ).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ