Πέμπτη 30 Σεπτέμβρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Ανενδοίαστοι! Αναιδείς!

Η αθλιότητά τους δεν έχει όρια. Κόπηκε το νήμα της ζωής 7 παιδιών, εδώ και είκοσι χρόνια έχουν σκοτωθεί 450 άνθρωποι, κι αυτοί ρίχνουν τα βάρη για το διαρκές έγκλημα στο Μαλιακό στους ...τοπικούς παράγοντες και στις ...κοινωνικές οργανώσεις, επειδή - λένε - έκαναν προσφυγές για τα έργα στην περιοχή!

*

Εδώ και δυο δεκαετίες, δηλαδή, τους εμποδίζουν οι ...προσφυγές, για να πάρουν στοιχειώδη μέτρα προστασίας της ζωής των ανθρώπων! Λες και δεν έχουν αυτοί (και οι άλλοι) την ευθύνη για τη διακυβέρνηση της χώρας, αλλά ο τοπικός ...δημοτικός σύμβουλος!

*

Αλλά κι αν δεχτούμε να συζητήσουμε το «άλλοθι» που επικαλούνται, ρωτάμε: Γιατί οι προσφυγές δεν τους εμπόδισαν να κάνουν την Αττική οδό; Γιατί δεν τους εμπόδισαν να κάνουν τα Σπάτα; Γιατί δεν τους εμπόδισαν να κάνουν το Ρίο - Αντίρριο; Γιατί δεν τους εμπόδισαν να κάνουν τα Ολυμπιακά έργα στο Σχινιά ή στο Γαλάτσι; Να σας πούμε εμείς γιατί: Επειδή στις περιπτώσεις του Μπόμπολα, της κ. Αγγελοπούλου, των Γερμανών στο αεροδρόμιο, των Γάλλων στη γέφυρα, σε όλες αυτές τις περιπτώσεις (και σε άλλες αντίστοιχες), οι κύριοι που κυβερνούσαν είχαν φροντίσει να προβούν σε νομοθετικές ρυθμίσεις, ώστε να καταπέσει κάθε προσφυγή! Αλλά, ανενδοίαστοι και αναιδείς, για την περίπτωση του Μαλιακού επικαλούνται τις προσφυγές για να αποσείσουν τις εγκληματικές τους ευθύνες. Για τα έργα του Μπόμπολα, της Γιάννας, των Γερμανών και των Γάλλων, όμως, τίποτα δεν τους σταμάτησε...


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ