Τετάρτη 21 Γενάρη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΚΛΟΓΕΣ 2004
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Παρουσιάσεις ψηφοδελτίων

Παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ και των ψηφοδελτίων του έγινε στη Ζάκυνθο, στην Κεφαλονιά, στην Αργολίδα και στο Λασίθι. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην παρουσίαση. Ανάμεσά τους και αρκετά πρώην μέλη και φίλοι του ΚΚΕ, που για διάφορους λόγους είχαν αποστασιοποιηθεί και τώρα στηρίζουν και συμπαρατάσσονται με το ΚΚΕ. Παρουσιάσεις ψηφοδελτίων προγραμματίζονται επίσης σε πολλούς νομούς τις επόμενες μέρες.

Ζάκυνθος

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό, που παρουσίασε ο γραμματέας της ΝΕ, Νίκος Μπελούσης και παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Αντρέας Μποζίκης, δικηγόρος και υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Αρκαδίων με τη ΔΑΣ, συμμετέχουν οι:

-- Διονύσιος Αρβανιτάκης, καθηγητής Χημικός.

-- Διονύσιος Συγούρος, εργατοτεχνίτης, πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ζακύνθου.

Κεφαλονιά

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό, που παρουσίασε ο γραμματέας της ΝΕ, Σπύρος Φαρακλός και παραβρέθηκε μεταξύ άλλων ο Νίκος Αλεξανδρόπουλος, καπετάνιος και Δημοτικός Σύμβουλος Ληξουρίου, συμμετέχουν οι:

-- Δημήτρης Ματζουράτος, καθηγητής Γυμναστικής, Νομαρχιακός Σύμβουλος της ΝΑΣ.

-- Διονύσιος Τζανάτος, λογιστής, μέλος της διοίκησης του ΕΒΕΚΙ.

Αργολίδα

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό, που παρουσίασε ο γραμματέας της ΝΕ, Γιώργος Θεοδοσίου, συμμετέχουν οι:

-- Αντρέας Βασιλείου, δικηγόρος.

-- Αντώνης Κάππος, αντιστασιακός, βιοτέχνης.

-- Αγγελική Μπαβέλλα, πτυχιούχος Παντείου Τμήματος Ψυχολογίας, ιδιωτική υπάλληλος.

-- Νίκος Σιατερλής, αγρότης, στέλεχος της ΠΑΣΥ.

Λασίθι

Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο νομό Λασιθίου παρουσίασε χτες το μεσημέρι η ΝΕ του Κόμματος με συνέντευξη στα γραφεία της. Οπως προκύπτει, όλοι οι υποψήφιοι αναδείχτηκαν μέσα από τους αγώνες για τα προβλήματα του λαού και της νεολαίας, τη συνεπή στάση και συνεισφορά τους στην πρώτη γραμμή διεκδίκησης και πάλης του λαϊκού κινήματος. Η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ κάλεσε το λαό του νομού να καταδικάσει το δικομματισμό ενισχύοντας το ΚΚΕ γιατί αυτό συμφέρει τον ίδιο το λαό.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο Λασίθι είναι οι:

-- Κόκκινος Βασίλειος, επαγγελματίας από την Ιεράπετρα.

-- Μουλιανιτάκης Ιωάννης, εργαζόμενος σερβιτόρος στον Αγιο Νικόλαο.

-- Χατζηδάκης Βασίλειος, επαγγελματίας στον Αγιο Νικόλαο.

Σήμερα

-- Τα ψηφοδέλτια της Α' και Β' Περιφέρειας του Πειραιά θα παρουσιαστούν σήμερα Τετάρτη, στις 12.30 το μεσημέρι από την Κομματική Οργάνωση Πειραιά του ΚΚΕ, στα πλαίσια συνέντευξης Τύπου που θα πραγματοποιηθεί στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο της πόλης. Στην παρουσίαση θα παραβρεθεί και η Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.

-- Το ενωτικό ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Νομό Δράμας θα ανακοινωθεί σήμερα Τετάρτη, σε εκδήλωση που θα γίνει στις 6 μ.μ. στο καφέ «Μάι Τάι» (δίπλα στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Δράμας).

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Κορινθίας του ΚΚΕ καλεί σήμερα Τετάρτη, στις 11.30π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου, στην παρουσίαση της πολιτικής πρότασης του Κόμματος και των υποψηφίων του στο νομό.

Τις επόμενες μέρες

-- Η ΝΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, σε συνέντευξη Τύπου αύριο Πέμπτη, στις 5.30μ.μ., στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Αρνη».

-- Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος στο νομό, την Παρασκευή, στις 12 το μεσημέρι, στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον».

-- Παρουσίαση του ψηφοδελτίου της εκλογικής περιφέρειας νομού Βοιωτίας θα γίνει την Κυριακή 25/1, στις 11 το πρωί, στο «Νερόμυλο» της Κρύας, στη Λιβαδειά.

-- Η Νομαρχιακή Επιτροπή Χανίων του ΚΚΕ θα παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο του Κόμματος για το νομό σε εκδήλωση που θα γίνει τη Δευτέρα 26 Γενάρη, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

-- Παρουσίαση των θέσεων του ΚΚΕ και του ψηφοδελτίου οργανώνει η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ τη Δευτέρα 26 Γενάρη, στις 8 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Κρόνος».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ