Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ
Αισιοδοξία από τις πετυχημένες συγκεντρώσεις

Ενα από τα ωραιότερα στολίδια των αθλητικών εγκαταστάσεων της Πετρούπολης, το Κολυμβητήριο, «πλημμύρισε» προχτές το πρωί από εκατοντάδες Πετροπουλιώτες, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της «Δημοκρατικής Συνεργασίας». Νέοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι έδωσαν με την παρουσία τους το αγωνιστικό στίγμα για τη 13η του Οκτώβρη αλλά και μια πρώτη απάντηση σε όλους εκείνους που στηρίζουν την προεκλογική τους καμπάνια στο ψέμα και στη «λάσπη».

Για την ανάγκη να συνεχιστεί η δημιουργική πορεία του δήμου και την επόμενη τετραετία αλλά και τη στήριξη ψηφοδελτίων που θα αναδείξουν το λαϊκό χαρακτήρα του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μίλησε ο δήμαρχος Πετρούπολης και εκ νέου υποψήφιος, Γιώργος Γιώγος. Σύντομο χαιρετισμό στη συγκέντρωση απηύθυναν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Αναστάσιος Δεληγιάννης, Γιώργος Δημητρίου, Χρήστος Μακρογεώργης, Γιώργος Μαρδάς και Αναστασία Θύττα.

Στο Περιστέρι

Σε δύο γειτονιές του Περιστερίου αντήχησε χτες το μήνυμα της «Πρωτοβουλίας Αγωνιστικής Συμπαράταξης». Από τον Αγιο Ιερόθεο και την πλατεία Δέγλερη μέχρι την Αγία Τριάδα ο υποψήφιος δήμαρχος Παναγιώτης Σοφός κάλεσε τους Περιστεριώτες να κάνουν με την ψήφο τους την «Πρωτοβουλία Αγωνιστικής Συμπαράταξης» την πλειοψηφία στο δήμο. Ο συνδυασμός μας, τόνισε ο Παν. Σοφός, είναι η μοναδική δύναμη που υπόσχεται ότι θα σταθεί μπροστά σε όλους τους αγώνες των εργαζομένων, της νεολαίας και του περιστεριώτικου λαού και θα παλέψει μαζί του ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης. Μαζί θα αγωνιστούμε για έναν δήμο που δε θα είναι διαχειριστής της κυβερνητικής πολιτικής αλλά θα παλεύει και θα διεκδικεί τη λύση των προβλημάτων. Στις χτεσινές συγκεντρώσεις παραβρέθηκαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Νάος.

Στο Μενίδι

Κάλεσμα ενίσχυσης της «Πανδημοκρατικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης Μενιδίου» (ΠΑΣΥΜ), για να δυναμώσει η φωνή της αντίστασης, της αντεπίθεσης κόντρα στην πολιτική εκείνη που δημιουργεί δήμους-ομήρους, απηύθυνε χτες το βράδυ, από την πλατεία Μενιδίου, ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης, Βασίλης Τοπαλλιανίδης.

Τα προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή, όπως η ανεργία, τα δημόσια έργα που - όπως γίνονται - στέκονται εμπόδιο στην πρόοδο του δήμου και που... ξεσπιτώνουν τον κόσμο, τα ναρκωτικά, οι καταστροφές από τις πλημμύρες, η εγκληματικότητα, οι σεισμόπληκτοι, οι ελλείψεις της Παιδείας, αλλά και οι υποδομές για να γίνουν βοήθημα στη ζωή των κατοίκων, ήταν μερικά από αυτά στα οποία αναφέρθηκε ο υποψήφιος της ΠΑΣΥΜ. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Ανατολικής Αττικής Νίκος Στεφανίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Μενιδίου Θάνος Τραβασάρος.

Στο Παλαιό Φάληρο

Σε «αγωνιστική συμπαράταξη γύρω από το ψηφοδέλτιο της "Δημοτικής Προοδευτικής Κίνησης"» κάλεσε όλους τους εργαζομένους του Παλαιού Φαλήρου ο υποψήφιος δήμαρχος Αλέξης Παπαϊωάννου, μιλώντας χτες βράδυ στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης. Τους κάλεσε επίσης με την ψήφο τους να καταδικάσουν τους συνδυασμούς που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Να καταδικάσουν με την ψήφο τους αυτούς που χρόνια τώρα εκφράζουν, υλοποιούν και στηρίζουν τις αντιλαϊκές επιλογές της κυβέρνησης και της ΕΕ στην ΤΑ και πλήττουν τα λαϊκά στρώματα. Στη συγκέντρωση μίλησε και ο υποψήφιος νομαρχιακός σύμβουλος της ΝΑΣ Γ. Πέρρος.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Tρομοκρατήστε τους με υψηλό ποσοστό της «Λαϊκής Συσπείρωσης»(2010-10-20 00:00:00.0)
Περιοδείες και συγκεντρώσεις(2006-07-20 00:00:00.0)
Εργα για το λαό και όχι επιχειρηματική δράση(2006-01-08 00:00:00.0)
Μεγάλες συγκεντρώσεις των αγωνιστικών συνδυασμών(2002-10-03 00:00:00.0)
Ανακήρυξη υποψηφίου της ΠΑΣΥΜ(2002-03-08 00:00:00.0)
Για πραγματικά συνοικιακά συμβούλια(1996-06-29 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ