Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΠΕΕΠΠ - ΠΕΑΕΑ - ΕΑΜΟΓΕΝΕΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ
Ψήφο στους συνδυασμούς που στηρίζει το ΚΚΕ

Η Πανελλήνια Ενωση Επαναπατρισμένων Πολιτικών Προσφύγων (ΠΕΕΠΠ) και νέα Παραρτήματα της ΠΕΑΕΑ και οι ΕΑΜογενείς Οργανώσεις, αλλά και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Απογόνων και Φίλων της ΕΑ και του ΔΣΕ, με ανακοινώσεις τους καλούν τα μέλη τους, όλους τους αγωνιστές, τους απογόνους και τους φίλους της Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ, στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές του Οκτώβρη, με τη γνωστή συνέπεια και το πείσμα που χαρακτηρίζει τη μαχητική και ηρωική γενιά του εθνικοαπελευθερωτικού μας αγώνα, να δουλέψουν και ψηφίσουν τους αγωνιστές υποψηφίους που στηρίζει το ΚΚΕ. Κάτι που αποτελεί εγγύηση για την επομένη των εκλογών, όπως επισημαίνεται.

Σχετικές ανακοινώσεις με τις οποίες στηρίζουν για υποψήφιο υπερνομάρχη τον Θ. Παφίλη και τους υποψήφιους δημάρχους, κατά δήμο, που στηρίζει το ΚΚΕ και άλλες αγωνιστικές δυνάμεις, πέραν της ΠΕΑΕΑ, της ΠΕΕΠΠ, εξέδωσαν και οι παρακάτω οργανώσεις:

  • Η ΠΕΑΤΑΘ - ΔΣΕ και ΠΟΣΣΑΘΕΑΑ που καλούν σε υπερψήφιση της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας» ειδικότερα για την υπερνομαρχία Αθήνας - Πειραιά, με υποψήφιο υπερνομάρχη τον Θανάση Παφίλη.
  • Το Παράρτημα Ηλιούπολης της ΠΕΑΕΑ που καλεί σε υπερψήφιση της ΝΑΣ και του του Δημήτρη Καλτσώνη για το δήμο.
  • Το Παράρτημα Περιστερίου της ΠΕΑΕΑ καλεί σε υπερψήφιση της ΝΑΣ και του Παναγιώτη Σοφού για το δήμο.
  • Κάλεσμα αντίστοιχα απευθύνει το Παράρτημα Ηρακλείου της ΠΕΑΕΑ, για ψήφο στη ΝΑΣ και τον Περικλή Γκιουλέα.
  • Το Παράρτημα Ν. Ψυχικού της ΠΕΑΕΑ καλεί τα μέλη του μαζί με τον Θ. Παφίλη στην υπερνομαρχία να ψηφίσουν στο Δήμο Ν. Ψυχικού το συνδυασμό «Κίνηση πολιτών Ν. Ψυχικού» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Μέτση.
  • Το Παράρτημα Κυψέλης της ΠΕΑΕΑ και οι αντιστασιακοί της περιοχής δηλώνουν ότι υποστηρίζουν όλους τους αγωνιστικούς συνδυασμούς, για δήμους και νομαρχίες, που υποστηρίζει το ΚΚΕ. Κάθε ψήφος σε συνδυασμούς της υποτέλειας, της αντιλαϊκής πολιτικής και της κεντροαριστερής απάτης θα 'ναι ψήφος χαμένη, τονίζεται.
  • Το Παράρτημα Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ τάσσεται ανεπιφύλακτα στο πλευρό της «Δημοτικής Συμπαράταξης» με υποψήφιο δήμαρχο τον Μπάμπη Ασφή και του Θ. Παφίλη για την υπερνομαρχία.
  • Το Παράρτημα Μεγάρων της ΠΕΑΕΑ στηρίζει τη «Δημοτική Αγωνιστική Κίνηση» με υποψήφιο δήμαρχο τον αγωνιστή Γιάννη Μπαλή και για τη Νομαρχία το συνδυασμό της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συνεργασίας», με υποψήφιο νομάρχη τον αγωνιστή Κώστα Παπαπολυχρονίου.
  • Το Παράρτημα Μεταμόρφωσης καλεί σε υπερψήφιση της ΔΑΣ με υποψήφιο δήμαρχο Μεταμόρφωσης τον Κ. Μαρκέτη και της ΝΑΣ με υποψήφιο υπερνομάρχη τον Θ. Παφίλη.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Περιοδείες και συγκεντρώσεις(2006-08-10 00:00:00.0)
Κάλεσμα αγώνα για τις σύγχρονες λαϊκές ανάγκες.(2006-07-15 00:00:00.0)
Συζήτηση με Παφίλη - Χαλβατζή στο ΤΕΙ Αθήνας(2002-10-01 00:00:00.0)
Μεθοδεύσεις του δικομματισμού(2002-09-29 00:00:00.0)
Στηρίζουν Παφίλη και Γκιουλέα(2002-09-11 00:00:00.0)
Με αγώνες θα ανατρέψουμε τη βάρβαρη πολιτική(2002-09-03 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ