Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Στήριξη στους συνδυασμούς του αγώνα

Να υπερψηφίσουν τους ενωτικούς αγωνιστικούς συνδυασμούς, που στηρίζει το ΚΚΕ στις νομαρχιακές και δημοτικές εκλογές, καλεί τους εργαζόμενους στις αστικές συγκοινωνίες, η κομματική οργάνωση του Κόμματος στον ΟΑΣΑ.

Οπως επισημαίνει, σε ανακοίνωσή της, η ΚΟΒ ΚΚΕ ΟΑΣΑ, τα πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ Φ. Γεννηματά και Χρ. Παπουτσής είναι εκφραστές και στήριγμα της αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής, ενώ οι υποψήφιοι της ΝΔ Ντ. Μπακογιάννη και Γ. Τζαννετάκος, επιλέχτηκαν για να εφαρμόσουν κατά γράμμα τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της ΝΔ. Για την υποψηφιότητα του Μ. Γλέζου, επισημαίνεται ότι δεν αποτελεί επιλογή για τα λαϊκά στρώματα, καθώς είναι υποψήφιος του κόμματος (ΣΥΝ) που συνεργάζεται με το ΠΑΣΟΚ σε μεγάλο αριθμό δήμων και νομαρχιών, γι' αυτό αποφεύγει να κάνει ακόμα και κριτική στην κυβέρνηση.

  • Τη σημασία των δημοτικών και νομαρχιακών εκλογών και για το χώρο της εκπαίδευσης, επισημαίνει η ΕΣΑΚ - ΔΕΕ, τονίζοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση καλείται να αναλάβει αυξημένα καθήκοντα στην προώθηση των αντιεκπαιδευτικών επιλογών κυβέρνησης και Ευρωπαϊκής Ενωσης. Η Παράταξη καλεί σε στήριξη των συνδυασμών που αντιπαλεύουν τις αιτίες της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής.
  • Με κριτήριο τα πραγματικά προβλήματα της τάξης τους, με γνώμονα τις δικές τους σύγχρονες ανάγκες και δικαιώματα η Επιτροπή Νέων Εργαζομένων Μπραχαμίου καλεί τους νέους της περιοχής τους και όλους τους εργαζόμενους να στηρίξουν και να υπερψηφίσουν τον εργάτη και μαχητή, υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Κατσώτη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ