Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Οι «κλέφτες» μιλούν για παροχές!

«

Μια πολυσήμαντη κοινωνική πολιτική για τον Πειραιά» υποσχέθηκε, εάν εκλεγεί, ο κ. Μπετενιώτης, ο υποψήφιος δήμαρχος του ΠΑΣΟΚ, με δημοτικές συντάξεις, παιδικούς σταθμούς, προγράμματα για την πάταξη της ανεργίας κλπ. κι όλα αυτά θα τα κάνει «αξιοποιώντας» ευρωπαϊκά προγράμματα.

Τώρα βέβαια, θα σκεφτείτε ότι η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, βουλευτής του οποίου (και παλιότερα υφυπουργός) είναι ο κ. Μπετενιώτης, είναι ακριβώς αυτή που με τους τελευταίους νόμους - εκτρώματα, μας κλέβει τις συντάξεις, αυξάνει την πραγματική ανεργία ή τη συγκαλύπτει γενικεύοντας τα ψίχουλα της μερικής απασχόλησης, τσακίζει κάθε υποχρέωση του κράτους για παροχή κοινωνικής πρόνοιας. Θα σκεφτείτε επίσης, ότι όλα αυτά, η κυβέρνηση τα κάνει υλοποιώντας τις κατευθύνσεις της ΕΕ, της οποίας λέει ότι θα αξιοποιήσει τα σχετικά προγράμματα ο κ. Μπετενιώτης.

Δεν υπάρχει όμως, καμιά αντίθεση σε όλα αυτά. Η πολιτική που κλέβει τις συντάξεις, τσακίζει δικαιώματα και κατακτήσεις όλων των εργαζομένων, είναι η ίδια που βγάζει μερικά ψίχουλα από την άλλη τσέπη και τα πετάει σε λίγους, μέσω των δήμων («δημοτική σύνταξη» σου λέει!).

Το θέμα λοιπόν είναι να σκύψουμε το κεφάλι και να μαζέψουμε, αν είμαστε τυχεροί, το ξεροκόμματο που θα μας πετάξουν κάτω από το τραπέζι οι εκφραστές αυτής της πολιτικής, είτε λέγονται Μπετενιώτηδες είτε Αγραπίδηδες, είτε είναι του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ, ή να επιλέξουμε αυτούς τους δημάρχους και νομάρχες που θα αγωνιστούν μαζί μας ενάντια σ' αυτή την πολιτική που τσακίζει και αφαιρεί δικαιώματα απ' όλους μας;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ