Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Και ... γιαούρτια μοίρασε ο Τράπαλης

Σαν «ιθαγενείς» αντιμετωπίζουν τους ηλικιωμένους Νικαιώτες οι ...«κονκισταδόροι» υποψήφιοι του κυβερνητικού συνδυασμού. Οπως καταγγέλλει η «Δημοκρατική Ενότητα» (ΔΕ) Νίκαιας, «μετά τα διάφορα "μπιχλιμπίδια" για τους "ιθαγενείς" (αναπτήρες, στιλό διαρκείας, τηλεκάρτες με "ξυστό" και μια μονάδα κλπ.), που μοιράζουν οι διάφοροι υποψήφιοι του κ. Τράπαλη, σειρά έχουν, απ' ό,τι φαίνεται, τα γαλακτοκομικά προϊόντα».

Ετσι, την περασμένη Παρασκευή, διανεμήθηκαν στο Β` ΚΑΠΗ της Νίκαιας ...γιαούρτια «επ' ονόματι υποψηφίου και αδελφού βουλευτή του ΠΑΣΟΚ». Η διανομή έγινε πρωί και απόγευμα ...«για να μην ξεχαστεί κανείς». Ορισμένοι ηλικιωμένοι, «σώζοντας την αξιοπρέπεια της Τρίτης Ηλικίας, αρνήθηκαν να τα πάρουν, θεωρώντας τη χειρονομία αυτή απαράδεκτη». Η ΔΕ σημειώνει «ότι του γιαουρτιού προηγήθηκε "συμπτωματικά" αναδρομική πληρωμή του επιδόματος εξομάλυνσης των συνταξιούχων του Δημοσίου, που το καθυστερούσαν για δύο σχεδόν χρόνια. Προηγήθηκαν προεκλογικές εκδρομές και συνεστιάσεις».

«Με όλα τα μέσα προσπαθούν να κουρελιάσουν τον αγώνα μιας ολόκληρης ζωής, να εξευτελίσουν τους απόμαχους της ζωής. Και μόνο γι' αυτό πρέπει να τους μαυρίσουμε!», καταλήγει η ΔΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ