Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Για ψήφο αγωνιστική, ριζοσπαστική, πολιτική

Περιοδεία της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκας Παπαρήγα

Από την περιοδεία στην αγορά της Θεσσαλονίκης

Motion Team

Από την περιοδεία στην αγορά της Θεσσαλονίκης
Κάλεσμα στους εργαζόμενους, στα φτωχομεσαία λαϊκά στρώματα, σε κάθε αγωνιζόμενο άνθρωπο, να μετατρέψει τη 13η και την 20ή Οκτώβρη σε δύο μέρες κορυφαίας κινητοποίησης, ψηφίζοντας αγωνιστικά, ριζοσπαστικά, πολιτικά, απηύθυνε από τη Θεσσαλονίκη η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, σημειώνοντας ότι για το ΚΚΕ και η εκλογική μάχη, είναι μέρα και μορφή αγώνα.

Η Αλέκα Παπαρήγα, συνοδευόμενη από τον Θ. Κωνσταντινίδη, μέλος του ΠΓ, και πολυμελές κλιμάκιο της ΚΕ, μεταξύ των οποίων οι Χ. Κόφας, γραμματέας της ΚΟΘ του ΚΚΕ, Κ. Βουλγαρόπουλος, Ν. Χριστάνης, Κ. Αβραμόπουλος, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο της «Νομαρχιακής Αγωνιστικής Συσπείρωσης». Συναντήθηκε με τον Γιώργο Ρόκο, υποψήφιο νομάρχη Θεσσαλονίκης της ΝΑΣΥ, που στηρίζεται από το ΚΚΕ, το ΔΗΚΚΙ, την Κομμουνιστική Ανανέωση, τη Δημοκρατική Περιφερειακή Ενωση, την ΕΔΗΚ και άλλες πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις και προσωπικότητες.

Αμέσως μετά, μαζί με τον Γιώργο Ρόκο και υποψήφιους νομαρχιακούς συμβούλους της ΝΑΣΥ περιόδευσε στην αγορά της Θεσσαλονίκης και συνομίλησε με καταστηματάρχες για την κρίση στην αγορά. Μια κρίση που όπως οι ίδιοι οι έμποροι είπαν, θα οξύνεται όσο θα μειώνεται το εισόδημα του εργαζόμενου λαού.

Στη συνέχεια, η Αλέκα Παπαρήγα επισκέφθηκε το κεντρικό εκλογικό περίπτερο της παράταξης «ΘεσσαλοΝΙΚΗ Τώρα» με υποψήφιο δήμαρχο τον Αγάπιο Σαχίνη. Εκεί την υποδέχτηκαν υποψήφιοι δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι του συνδυασμού αλλά και απλοί πολίτες που συσπειρώνονται γύρω από την παράταξη. Το μεσημέρι παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Το απόγευμα του Σαββάτου η Αλέκα Παπαρήγα ολοκλήρωσε την επίσκεψή της, χαιρετίζοντας σε προεκλογικές συγκεντρώσεις των υποψηφίων δημάρχων που στηρίζει το ΚΚΕ στους Δήμους Αγίου Παύλου και Αμπελοκήπων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ