Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Οργιο εκβιασμών στο Πέραμα

Το Πέραμα μιλάει με οργή για το όργιο των εκβιασμών, των ψευτοϋποσχέσεων και της ρουσφετολογικής ψηφοθηρίας, που χαρακτηρίζει τους συνδυασμούς του δικομματισμού, τους συνδυασμούς Γλύκα - Λαγουδάκου. Παίζουν, κυριολεκτικά, με την αγωνία των ανέργων, τους οποίους καταδικάζει στην ανεργία η πολιτική που υπηρετούν, η αντιλαϊκή πολιτική του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Οι συνδυασμοί αυτοί έχουν επιδοθεί σε ατέλειωτα τραπεζώματα, ανάλογα με τα ...γούστα. Ξοδεύουν χρήμα... Κάθε μέρα, ανακαλύπτουν και μια καινούρια μέθοδο ψηφοθηρίας, γιατί βλέπουν ότι οι Περαματιώτες τούς γυρίζουν τις πλάτες.

Τώρα ο συνδυασμός του κυβερνητικού υποψήφιου Γιάννη Γλύκα επιχειρεί να εκβιάσει τη βούληση του λαού του Περάματος, χρησιμοποιώντας το κόλπο των δημοσκοπήσεων. Πληθαίνουν οι καταγγελίες που αναφέρονται στο εξής γεγονός: Χτυπάει το τηλέφωνο και εξ ονόματος εταιρίας δημοσκοπήσεων, εξετάζονται οι αντιδράσεις και οι προτιμήσεις των Περαματιωτών. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί η καταψήφιση του υποψηφίου Γιάννη Γλύκα, γίνεται με διάφορα κόλπα άμεση παρέμβαση εκβιασμού της λαϊκής βούλησης!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ