Τρίτη 8 Οχτώβρη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΕΣ - ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2002
Μάθε πού ψηφίζεις
  • Ενημέρωση στο 1561 από τη Νομαρχία Αθηνών
  • Ενημέρωση και με μήνυμα μέσω κινητού για το Δήμο Αθηναίων

Ούτε μια ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη! Γι' αυτό εξασφάλισε ότι είσαι γραμμένος στους εκλογικούς καταλόγους. Αν διαπιστώσεις ότι δεν είσαι γραμμένος, πρέπει να απευθυνθείς στο δήμο στα δημοτολόγια, ή τα μητρώα αρρένων του οποίου είσαι γραμμένος και να πάρεις σχετικό πιστοποιητικό εγγραφής με το οποίο μπορείς να ψηφίσεις. Τέτοιο πιστοποιητικό μπορείς να πάρεις μέχρι και την ημέρα των εκλογών.

Μάθε επίσης - ιδιαίτερα στην Αθήνα, αλλά και στους άλλους μεγάλους δήμους - σε ποιο ακριβώς εκλογικό τμήμα ψηφίζεις. Οι αλλαγές στους εκλογικούς καταλόγους, έχουν ως αποτέλεσμα τις ανακατανομές των ψηφοφόρων ανά εκλογικό τμήμα, με αποτέλεσμα κάποιος που π.χ. «παραδοσιακά» ψήφιζε στην Κυψέλη, να πρέπει τώρα να ψηφίσει σε εκλογικό τμήμα του Ν. Κόσμου.

  • Καθημερινά από τις 8 π.μ. - 8 μ.μ., θα λειτουργεί στη Νομαρχία Αθηνών (Κηφισίας 125 - 127) Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών που θα ενημερώνει τους εκλογείς για το εκλογικό τμήμα στο οποίο ψηφίζουν.

Την Παρασκευή και το Σάββατο, 11 και 12 του Οκτώβρη, το Κέντρο θα λειτουργεί από τις 8 π.μ. έως τα μεσάνυχτα, ενώ την ημέρα των εκλογών από τις 6 π.μ., μέχρι τη λήξη της ψηφοφορίας.

Τα τηλέφωνα του Κέντρου είναι: 010-6917.328, 010-6915.376 και το 1561.

Την Κυριακή, 13 του Οκτώβρη, έξω από το κτίριο της Νομαρχίας θα υπάρχουν ταξί προκειμένου να μεταφέρουν εκλογείς που ψηφίζουν μακριά από τον τόπο διαμονής τους στο εκλογικό τμήμα όπου έχουν τοποθετηθεί.

  • Από χτες οι δημότες Αθηναίων μπορούν να ενημερώνονται για την ακριβή διεύθυνση του εκλογικού τμήματος στο οποίο ψηφίζουν και μέσω κινητού τηλεφώνου. Αρκεί να στείλουν ένα μήνυμα με το ονοματεπώνυμό τους και τη χρονολογία γέννησής τους στον αριθμό 1520. Απαντητικό μήνυμα θα τους ενημερώσει για το πού ψηφίζουν.

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ