Τρίτη 18 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 24
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΔΗΜΟΣ ΚΗΡΕΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ο Στ. Λιαγκάκης υποψήφιος δήμαρχος

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηρέα Εύβοιας, Στάθης Λιαγκάκης
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κηρέα Εύβοιας, Στάθης Λιαγκάκης
Ο αγωνιστής αγρότης και δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Κηρέα Εύβοιας Στάθης Λιαγκάκης, θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος της «Ενωτικής Αγωνιστικής Κίνησης» (μετεξέλιξη της «Λαϊκής Αγωνιστικής Κίνησης»), στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη. Η ανακήρυξη του υποψηφίου δημάρχου έγινε την προηγούμενη Παρασκευή στην Κήρυνθο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υποψηφιότητα του Στάθη Λιαγκάκη έχει την αποδοχή ευρύτερων κοινωνικοπολιτικών δυνάμεων, καθώς είναι γνωστό και αναγνωρισμένο το αγωνιστικό του παρελθόν για λύση των τοπικών προβλημάτων.

Ο Στάθης Λιαγκάκης ήταν μπροστάρης στους αγώνες των εργαζομένων στο πρώην Συγκρότημα Σκαλιστήρη, στο κίνημα των ανέργων της περιοχής, οργανωτής των αγώνων της αγροτιάς, αδιάλλακτος σε κάθε αντιλαϊκή απόφαση της δημοτικής αρχής, μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οπως τόνισε ο ίδιος στην ομιλία του, στα τρεισήμισι χρόνια παρουσίας του στο Δημοτικό Συμβούλιο αντιστάθηκε στην αντιλαϊκή πολιτική της φιλοκυβερνητικής δημοτικής αρχής. Αφού ανέδειξε τις πραγματικές αιτίες για τα προβλήματα, πρότεινε ρεαλιστικές λύσεις με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών και των εργαζομένων.

Σ' αυτήν την κατεύθυνση, για Τοπική Αυτοδιοίκηση μαχητική, διεκδικητική, αγωνιστική, μαζί με το λαό, διεκδικούμε την ψήφο των δημοτών και τη δημοτική αρχή, κατέληξε ο Στ. Λιαγκάκης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ