Τρίτη 18 Ιούνη 2002
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
«ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»
Στο πλευρό των βιοτεχνών

Με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας και των Σωματείων - μελών της συναντήθηκε χτες το απόγευμα ο Σπ. Χαλβατζής, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη «Συμπαράταξη».

Οι εκπρόσωποι του κλάδου αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν (αναδουλιές, υψηλό κόστος λειτουργίας, άδικο φορολογικό σύστημα κ.ά.). Προβλήματα που έχουν φέρει τους περισσότερους μικρομεσαίους στα όρια της απόγνωσης, με συνέπεια εκατοντάδες χιλιάδες να είναι αυτοί που βάζουν λουκέτο κάθε χρόνο, ενώ γιγαντώνονται τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα, κατακτώντας όλο και περισσότερα κομμάτια της λεγόμενης πίτας..

Ο Σπ. Χαλβατζής υπογράμμισε την ανάγκη να στηριχτεί με ουσιαστικά μέτρα η βιοτεχνία και η μικρομεσαία επιχείρηση. Ξεκαθάρισε ότι τα προβλήματά τους οφείλονται στην εφαρμοζόμενη πολιτική και ειδικά όπως αυτή ασκείται τα τελευταία χρόνια με τη μορφή μακρόχρονης μονόπλευρης λιτότητας σε βάρος των φτωχομεσαίων στρωμάτων, είτε αυτά βρίσκονται στη θέση του επαγγελματοβιοτέχνη είτε του καταναλωτή. Τόνισε ότι μόνη ελπίδα είναι ο αγώνας ενάντια σ' αυτήν την πολιτική που θρέφει τα μεγάλα συμφέροντα, η ρήξη που πρέπει να εκφράζεται καθημερινά, αλλά και με την ενίσχυση στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές των δυνάμεων που μάχονται υπέρ των λαϊκών συμφερόντων.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ