Παρασκευή 15 Σεπτέμβρη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 19
2023 ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ - ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και περιοδείες υποψηφίων

Σήμερα Παρασκευή

-- Στις 7.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο της Καντάνου θα παρουσιαστεί το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στον δήμο Καντάνου - Σελίνου.

Αύριο Σάββατο

-- Στις 7 μ.μ. στον Μαραθώνα, στην πλατεία Ανατολής, με θέμα «Μετεγκατάσταση ΥΔ/ΔΕΗ "Ανατολή" Νέας Μάκρης. Ενα περιβαλλοντικό και υγειονομικό έγκλημα», με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Σπύρο Ηλία.

Κυριακή 17 Σεπτέμβρη

-- Στις 11 π.μ. η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλεί σε εκδήλωση για την έναρξη της σχολικής χρονιάς, την κατάσταση στην Παιδεία και τις θέσεις της «Λαϊκής Συσπείρωσης», στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου - 1ου Λυκείου Καματερού. Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Θοδωρής Σκολαρίκος.

-- Στις 11 π.μ. στην πλατεία Ζωοδόχου Πηγής στο Ιλιον (τέρμα λεωφορείων) και στις 7 μ.μ. στην πλατεία Μανδηλαρά (Γοργόνα), με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Σταματόπουλο.

-- Στις 11 π.μ. στην Κόρινθο, στο θεατράκι του δημαρχείου. Θα μιλήσουν η Βιβή Τζέκου, υποψήφια Δήμαρχος Κορινθίων, και ο Γιάννης Κελλάρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου.

-- Στις 7 μ.μ. στο Μαρκόπουλο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου. Θα μιλήσουν ο Ανδρέας Συλλελόγλου, υποψήφιος δήμαρχος Μαρκόπουλου, και ο Βάλσαμος Συρίγος, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 7 μ.μ. στο Αιγάλεω, στην πλατεία Αγίου Σπυρίδωνα, με ομιλητή τον υποψήφιο δήμαρχο Νίκο Καραγιάννη.

-- Στις 7 μ.μ. στη Δράμα, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του δημαρχείου. Θα μιλήσουν ο Διονύσης Κλάδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατ. Μακεδονίας - Θράκης, και ο Γιώργος Μήτρου, υποψήφιος δήμαρχος Δράμας.

-- Στις 7 μ.μ. στο Λιτόχωρο, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο. Θα μιλήσουν η Τασούλα Τηλεγράφου, υποψήφια δήμαρχος Δίου - Ολύμπου, και η Κατερίνα Κουρίτα, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας.

-- Στις 7 μ.μ. στην Κύμη, στο «Κύμη Palace». Θα μιλήσει ο Κώστας Κέκης, υποψήφιος δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, και θα απευθύνει χαιρετισμό η Κατερίνα Δημάκη, υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Στερεάς και Εύβοιας.

-- Στις 7.30 μ.μ. στον Κίσσαμο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στον Δραπανιά.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ