Σάββατο 22 Ιούλη 2023 - Κυριακή 23 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Συσκέψεις και εκδηλώσεις

Σάββατο 22 Ιούλη

-- Στις 8.30 μ.μ. στο Ληξούρι θα γίνει παρουσίαση του ψηφοδελτίου της «Λαϊκής Συσπείρωσης» από τον υποψήφιο δήμαρχο Δημήτρη Μαντζουράτο στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (οδός Παπά Χαρ. Γραικούση, Αίθουσα Γερ. & Αθηνάς Τζουγανάτου - 1ος όροφος).

Κυριακή 23 Ιούλη

-- Στις 8.30 μ.μ. στο θεατράκι της προβλήτας των κρουαζιερόπλοιων (μπαστούνι) στο Αργοστόλι, θα γίνει η παρουσίαση του βασικού κορμού των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και τον δήμο Αργοστολίου καθώς και των υποψηφίων δημάρχων για τους δήμους Ληξουρίου, Σάμης, Ιθάκης.

-- Η ΤΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τη μάχη της Χώρας, στις 10 π.μ. στο μνημείο της Μάχης - στου Μανούσου το Γεφύρι. Στις 11 π.μ. θα ακολουθήσει ομιλία στο χωριό Πυργάκι. Θα χαιρετίσει η Κατερίνα Τσιγκάνου, υποψήφια δήμαρχος Τριφυλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και η κεντρική ομιλία θα γίνει από τον Θάνο Ραδιώτη, μέλος της ΤΕ Μεσσηνίας και υποψήφιο δήμαρχο Πύλου - Νέστορος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Δευτέρα 24 Ιούλη

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ στο Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων, δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο (οδός Γαριβάλδη). Θα μιλήσουν ο Γιώργος Καΐκης, υποψήφιος δήμαρχος δήμου Τρικκαίων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Τάσος Τσιαπλές, υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τον δήμο Τρικκαίων.

Τρίτη 25 Ιούλη

-- Στις 8.30 μ.μ. η ΤΕ Καρδίτσας του ΚΚΕ στην αίθουσα της ΤΕΔΚ. Θα μιλήσουν ο Εκτορας Γάζος, υποψήφιος δήμαρχος δήμου Καρδίτσας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», και ο Τάσος Τσιαπλές. Θα παρουσιαστούν οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τον δήμο Καρδίτσας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ