Σάββατο 22 Ιούλη 2023 - Κυριακή 23 Ιούλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ
Νέα στάση εργασίας για πραγματικές αυξήσεις

Νέα στάση εργασίας (11 π.μ. έως λήξη του ωραρίου), την Τετάρτη 26 Ιούλη, αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ ενάντια στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης που προβλέπει μέτρα - κοροϊδία για την «αύξηση» των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων.

Σε μαζική συμμετοχή στη στάση και στη συγκέντρωση στις 11.30 π.μ. στην πλατεία Συντάγματος καλεί το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής.

Στο κάλεσμά του το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής σημειώνει μεταξύ άλλων: «Στην πραγματικότητα δεν μιλάμε για "αυξήσεις" αλλά για άλλη μια προσπάθεια κοροϊδίας και εξαπάτησης των εργαζομένων». Οι αυξήσεις που επικαλείται ότι φέρνει με νομοσχέδιο η ΝΔ όχι μόνο δεν αναπληρώνουν τις απώλειες που προκλήθηκαν μετά από μια δωδεκαετία τριών σκληρών μνημονίων της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν καλύπτουν ούτε τη μείωση των μισθών των τελευταίων χρόνων.

Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής καλεί όλα τα Διοικητικά Συμβούλια των σωματείων του κλάδου να συνεδριάσουν άμεσα, να καταδικάσουν την «αύξηση» - κοροϊδία της κυβέρνησης, να ενημερώσουν με κάθε τρόπο τους εργαζόμενους, να διεκδικήσουν ουσιαστικές αυξήσεις, οργανώνοντας τη συμμετοχή των εργαζομένων στη στάση εργασίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ