Τρίτη 14 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Οι εργάτες να ρίξουν μαύρο και στους δύο

Τον ψευτοκαβγά ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ με αφορμή τις δηλώσεις του Κυρ. Μητσοτάκη για την 7ήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων σχολιάζει η ΤΟ Βιομηχανίας Αττικής του ΚΚΕ, αναφέροντας:

«Ο "καβγάς" του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ για το πόσο καλή και ευαίσθητη προς τους εργαζόμενους είναι η γνωστή καπνοβιομηχανία "Παπαστράτος" δείχνει την ουσιαστική σύμπλευση και των δύο σε αυτά που απαιτεί το κεφάλαιο: Εντατικοποίηση, εφταήμερη λειτουργία των επιχειρήσεων που καταστρέφουν κάθε οικογενειακό προγραμματισμό των λαϊκών οικογενειών, διεύρυνση των εργολαβικά εργαζομένων που τους φέρονται σαν δεύτερης και τρίτης κατηγορίας ανθρώπους με πετσοκομμένα δικαιώματα και διαρκή ανασφάλεια. Αυτά είναι τα πρότυπά τους, είτε με "σοσιαλδημοκρατική" είτε με "νεοφιλελεύθερη" απόχρωση.

Το κεφάλαιο μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένο από το ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ μοιάζουν με δυο σταγόνες νερό όσον αφορά την προσήλωσή τους στην καπιταλιστική κερδοφορία, στην "ανταγωνιστικότητα" της οικονομίας. Οι εργάτες όμως πρέπει να ρίξουν μαύρο και στους δύο, να ταυτίσουν την ψήφο τους με τα ταξικά τους συμφέροντα, ψηφίζοντας ΚΚΕ στις εκλογές, δίνοντας έτσι δύναμη στη δύναμή τους».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ