Τρίτη 14 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
Ψήφος στο ΚΚΕ για να δυναμώσει ο αγώνας ενάντια στα σχέδια των μονοπωλίων

Στην Πειραϊκή περιόδευσε η Διαμάντω Μανωλάκου, υποψήφια δήμαρχος Πειραιά με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», το πρωί της Κυριακής.

Κατά την περιοδεία, συνομίλησε με αρκετούς κατοίκους της περιοχής, με το ενδιαφέρον της συζήτησης να μονοπωλείται από τις εξελίξεις και τους σχεδιασμούς του «master plan» της COSCO, που προβλέπει την επέκταση του λιμανιού στην Πειραϊκή, με την κατασκευή προβλητών για κρουαζιερόπλοια. Μάλιστα, κατά την περιοδεία συναντήθηκε και συνομίλησε με τον πρόεδρο του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων «Ο Αγιος Νικόλαος», όπως και με άλλους ψαράδες, αναδεικνύοντας πως όπως και με την καταστροφή του ναυαγίου του «Αγία Ζώνη ΙΙ» πριν από 2 χρόνια, έτσι και με τα σχέδια για την Πειραϊκή τώρα, μπροστά στα κέρδη των μονοπωλιακών ομίλων δεν υπολογίζονται ούτε η καταστροφή των ψαράδων της περιοχής, ούτε η υποβάθμιση της ζωής των κατοίκων, ούτε η τεράστια περιβαλλοντική επιβάρυνση. Σημείωσε πως την ώρα που ο λαός πληρώνει τόσους φόρους, που οι σοβάδες στα σχολεία της περιοχής πέφτουν, που ειδικά τα νοσοκομεία της περιοχής έχουν τρομερές ελλείψεις, που ο Πειραιάς ανήκει στους 5 δήμους με τα υψηλότερα δημοτικά τέλη, δίνουν πάνω από 100 εκατ. ευρώ «ζεστό» χρήμα για την επένδυση της COSCO στον Πειραιά.

Τόνισε πως με ισχυρό ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές θα δυναμώσουν οι αγώνες για να μην υλοποιηθεί ένα τέτοιο φαραωνικό έργο στην Πειραϊκή, θα δυναμώσουν οι διεκδικήσεις απέναντι σε αυτήν τη βάρβαρη πολιτική που δεν λογαριάζει τη ζωή και τα δικαιώματα του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ