Παρασκευή 25 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
2019 ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Εκδηλώσεις σε όλη τη χώρα
Στην Κ. Μακεδονία

Την Κυριακή 27 Γενάρη, στις 11 π.μ., στην αίθουσα του Πολυδύναμου Κέντρου Νεότητας στη Νεάπολη, θα μιλήσουν ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του ΓΠ Κ. Μακεδονίας και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, και ο Μπάμπης Βέλλης, δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Παρασκευή:

-- Η ΤΕ Δράμας του ΚΚΕ διοργανώνει στις 7 μ.μ., εκδήλωση στo δημαρχείο Δράμας, όπου θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι δήμαρχοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, και θα χαιρετίσει ο Γιώργος Μήτρου, υποψήφιος δήμαρχος Δράμας.

-- Στις 8 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στη Σιάτιστα, θα μιλήσει ο Νόντας Στολτίδης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.

-- Συγκέντρωση πραγματοποιείται στην Αργαλαστή από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» Νοτίου Πηλίου, στις 7 μ.μ., στο ΚΕΓΕ. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κωνσταντινάκης, υποψήφιος δήμαρχος Νοτίου Πηλίου. Θα παραβρεθεί και θα χαιρετίσει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας Τάσος Τσιαπλές.

Αύριο, Σάββατο:

-- Στην Κάρυστο, στις 7 μ.μ. σε συγκέντρωση στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» θα μιλήσει ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς - Εύβοιας, ενώ θα χαιρετίσει ο Δημήτρης Παρασκευάς, μέλος της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Καρύστου.

-- Οι ΚΟ Λαμίας του ΚΚΕ πραγματοποιούν συνεστίαση, στις 8 μ.μ., στο κέντρο «Νύμφες» (7ο χιλιόμετρο ΕΟ Λαμίας - Δομοκού). Θα μιλήσει ο υποψήφιος δήμαρχος Λαμίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», Γιώργος Δελιχάς.

Την Κυριακή 27 Γενάρη:

-- Στην Αλεξανδρούπολη, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «Εγνατία», θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και υποψήφιος περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας - Θράκης. Θα χαιρετίσει ο Σάββας Δευτεραίος, υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

-- Η ΚΟ Ιωαννίνων του ΚΚΕ καλεί σε πολιτική εκδήλωση - συνεστίαση, στη 1 μ.μ., στη Λέσχη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πρέντζας, υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου. Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι.

-- Η ΚΟΒ Αργους καλεί σε σύσκεψη, στο Εργατικό Κέντρο, στις 6 μ.μ. Θα μιλήσει ο Γιώργος Θεοδοσίου, μέλος της ΤΕ Αργολίδας του ΚΚΕ και υποψήφιος δήμαρχος Αργους - Μυκηνών.

Τη Δευτέρα 28 Γενάρη:

-- Στις 10 π.μ., αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Δημήτρη Παπατολίδη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιο περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, θα επισκεφθεί το νοσοκομείο Διδυμοτείχου για να συζητήσει με τους εργαζόμενους. Στις 12 μ., θα επισκεφθεί τον συνεταιρισμό σκορδοπαραγωγών στη Νέα Βύσσα.

-- Στις 6.30 μ.μ., στην Ορεστιάδα, στο ξενοδοχείο «Ηλέκτρα» θα παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Παπατολίδης, υποψήφιος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης. Θα χαιρετίσει ο Κώστας Ζαλουφλής, υποψήφιος δήμαρχος Ορεστιάδας.

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συγκεντρώσεις μπροστά στις εκλογές(2019-05-18 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-05-15 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-05-11 00:00:00.0)
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές(2019-03-21 00:00:00.0)
Συνεχίζεται η δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-01-22 00:00:00.0)
Δραστηριότητα για τις τοπικές και περιφερειακές εκλογές(2019-01-19 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ