Παρασκευή 25 Γενάρη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΒΟΥΛΗ
Είστε τσιράκια!

Δίνοντας πληρωμένη απάντηση στα όσα άθλια ξεστόμισε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του για τη στάση του ΚΚΕ, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας, σημείωσε μεταξύ άλλων στην ομιλία του:

«Λίγη ντροπή δεν βλάπτει, θα σας λέγαμε! Τρίζουν τα κόκαλα χιλιάδων αγωνιστών και αγωνιστριών! Το ΕΑΜ έγραψε ηρωικές σελίδες γιατί ο αιμοδότης του, το ΚΚΕ, δεν υποτάχτηκε στον αρνητικό συσχετισμό δυνάμεων, δεν ακολούθησε τις σειρήνες της "αναγκαίας προσαρμογής", που καλούσαν τότε το λαό "να κάτσει στα αυγά του" γιατί, όπως έλεγαν οι χιτλερικοί, οι Γερμανοί ήρθαν για να μείνουν καιρό στην Ελλάδα, ότι είναι ένας ανίκητος και πανίσχυρος αντίπαλος! Και οι περισσότεροι βέβαια απ' όσους τα έλεγαν τότε αυτά, χωρίς να το καταλάβουν μάλιστα αρκετοί απ' αυτούς, κατάντησαν δωσίλογοι, προδότες. Συνεργάτες, εταίροι της τριπλής κατοχής, γερμανικής, ιταλικής και βουλγαρικής. Και σήμερα τολμάτε να βάζετε στο στόμα σας τον ΔΣΕ, την εκτελεσμένη ηρωίδα του ΚΚΕ, Μίρκα Γκίνοβα, Ειρήνη Γκίνη, ηρωίδα την οποία εκτέλεσαν τα δολοφονικά όπλα που είχαν πάνω τη σφραγίδα made in USA, δηλαδή των Αμερικάνων! Αυτούς που εσείς προσκυνάτε εδώ μέσα σήμερα! Αίσχος! Τσιράκια είστε. Τσιράκια των Αμερικάνων και του ΝΑΤΟ. Αλλά αυτοί είστε! Ετοιμοι για τη βρώμικη δουλειά!».

Σε άλλο σημείο υπογράμμισε:

«Παραχαράσσετε συστηματικά τις θέσεις του ΚΚΕ, με τη γνωστή οπορτουνιστική τακτική τού να κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, όταν δεν λέτε συνειδητά ψέματα.

Το ΚΚΕ από το 1992 είχε ξεκάθαρη και κρυστάλλινη θέση.

Τοποθετήθηκε στο ζήτημα από θέσεις αρχών, με στόχο την προώθηση της φιλίας και αλληλεγγύης των λαών, ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών και την αλλαγή συνόρων στην περιοχή.

Κι ας αφήσουν αυτά που ξέρουν οι διάφοροι Γκοτζαμάνηδες του ΣΥΡΙΖΑ, ότι δήθεν το ΚΚΕ άλλαξε θέση.

Γιατί, κ. Τσίπρα και κύριοι της κυβέρνησης, δεν υπάρχουν μόνο οι Γκοτζαμάνηδες που απειλούν βουλευτές και που είναι καταδικαστέοι.

Υπάρχουν και οι Γκοτζαμάνηδες, τα "επιχειρήματα", τα διάφορα τρολ του διαδικτύου, τα διάφορα αρθρίδια και τα τουίτερ, που μας τα ξαναδιαβάσατε σήμερα εδώ, όχι οι διάφοροι βουλευτές, αλλά ο πρωθυπουργός. Αντιγράψατε μαζί με το τρολ σας και κάποια άρθρα και τιτιβίσματα γνωστών ναυαγίων της ταξικής πάλης, ανυπόληπτους πλέον πολιτικούς αγύρτες, που σας περιβάλλουν όλο και πιο στενά τα τελευταία χρόνια.

Βέβαια, σας κατανοούμε. "Νέα γενιά ηγετών" γράφει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ. Και θέλετε να δώσετε και προσωπικά, κ. Τσίπρα, τις εξετάσεις σας, μη σας προλάβουν άλλοι. Προφανώς σας ενημέρωσαν για την έκθεση αυτή και τι απαιτούν από εσάς και από τους συνοδοιπόρους σας».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Γκοτζαμάνηδες του διαδικτύου...(2019-01-19 00:00:00.0)
Την τελική μομφή θα σας τη δώσει ο ίδιος ο λαός με τους αγώνες του και την οριστική ανατροπή(2018-06-16 00:00:00.0)
Διεργασίες με επίκεντρο την πρόταση Σταθάκη(2014-11-25 00:00:00.0)
Tα συνθήματα της διαδήλωσης(2013-09-27 00:00:00.0)
Η «εποικοδομητική» αντιπολίτευση(2009-10-20 00:00:00.0)
Κηδεύτηκε η Ιωάννα Τσαρουχά(2007-06-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ