Τετάρτη 15 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές
Στην Κεντρική Μακεδονία

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 8 π.μ., ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στα γραφεία του ΟΤΕ, στην περιοχή της Τούμπας.

-- Στις 11.30 π.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσει στην εταιρεία τεχνικών έργων EDIL, στη Θεσσαλονίκη.

-- Στις 12 μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα μιλήσει σε σύσκεψη υποψήφιων διδακτόρων και ερευνητών του ΑΠΘ. Στις 7 μ.μ., θα μιλήσει σε εκδήλωση αποφοίτων από τις σοσιαλιστικές χώρες, στο ΕΚΘ.

-- Στις 9 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα περιοδεύσει σε τραπεζικά καταστήματα της πόλης.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του 1ου ορόφου του ΕΚΘ, σε σύσκεψη - συζήτηση με απόφοιτους σοσιαλιστικών χωρών, θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Στη Θεσσαλία

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 8.30 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας θα μιλήσει η Ελένη Μπέλλου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Ρίζος Μαρούδας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ο Βασίλης Κρανιάς, υποψήφιος δήμαρχος Καρδίτσας.

Την Παρασκευή 17 Μάη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στη Λάρισα (πλατεία Ταχυδρομείου), θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν η Μαρία Γαβαλά και ο Ρίζος Μαρούδας, μέλη της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιοι ευρωβουλευτές του Κόμματος, ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο Πέτρος Κρίκης, υποψήφιος δήμαρχος Λάρισας.

Σε άλλες περιοχές

Σήμερα, Τετάρτη:

-- Στις 8 μ.μ., στη Σπάρτη, στην κεντρική πλατεία θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στη Λιβαδειά (κεντρική πλατεία), θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Νώντας Κοτσικώνας, υποψήφιος δήμαρχος.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Ανουντσιάτα Κέρκυρας θα μιλήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ, ευρωβουλευτής και εκ νέου υποψήφιος. Θα χαιρετίσουν η Αλεξάνδρα Μπαλού, υποψήφια περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, και ο Γιάννης Μπορμπότης, υποψήφιος δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας.

-- Στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Σερβίων θα μιλήσει η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσει ο Νίκος Γεωργακόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Σερβίων.

Αύριο, Πέμπτη:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο Αίγιο (πλ. Λαύρας), θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν η Αγγελική Κουρή, υποψήφια δήμαρχος Αιγιάλειας, ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, βουλευτής Αχαΐας και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, και η Ηρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΚΚΕ.

-- Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, μέλος της ΚΕ, βουλευτής και υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, μαζί με την Αγγελική Κουρή θα περιοδεύσουν στο εργοστάσιο της ΕΒΟ και στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

-- Στις 8 μ.μ., στην Αμφισσα (πλατεία Λαού), θα μιλήσουν ο Δήμος Κουμπούρης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, ο Κώστας Μπασδέκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Στερεάς, και ο Στάθης Λεοντίου, υποψήφιος δήμαρχος Δελφών.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ