Σάββατο 11 Μάη 2019 - Κυριακή 12 Μάη 2019
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΠΑΝΤΟΥ
Δραστηριότητα ΚΟ του ΚΚΕ για τις εκλογές

Το Σάββατο 11 Μάη:

-- Στις 11 π.μ., ο Σωτήρης Ζαριανόπουλος, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, θα μιλήσει σε σύσκεψη στο καφενείο «Χαΐνης» στην περιοχή της Τούμπας - Χαριλάου.

-- Στις 12 μ., ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, θα περιοδεύσει στο εργοτάξιο επέκτασης στο Αεροδρόμιο.

-- Στις 7 μ.μ., η Θεανώ Καπέτη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια ευρωβουλευτής, θα μιλήσει σε σύσκεψη με εργαζόμενες γυναίκες στο εμπόριο.

-- Στις 11 π.μ., σε συγκέντρωση στο Ξινό Νερό της Φλώρινας (καφενείο Σαμαρά), θα μιλήσουν η Τίνα Κουζιάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Θανάσης Χαστάς, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας.

-- Στις 8 μ.μ., στην Επισκοπή του δήμου Χερσονήσου Κρήτης, στην πλατεία, θα μιλήσουν ο Σάββας Βασιλειάδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Γιώργος Παρθενιώτης, υποψήφιος δήμαρχος Χερσονήσου.

-- Ο Νίκος Εξαρχος, υποψήφιος ευρωβουλευτής, θα περιοδεύσει στα χωριά του Πωγωνίου.

-- Στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία του Θέρμου, θα μιλήσει η Φωτεινή Τσώλου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Χαρίλαος Μπουγάς, υποψήφιος δήμαρχος Θέρμου, και ο Σπύρος Κοτοπούλης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

-- Στις 8 μ.μ, στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας, θα μιλήσουν ο Τάσος Τσιαπλές, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας, και ο Βασίλης Σταμουλάκης, υποψήφιος δήμαρχος Κιλελέρ.

Την Κυριακή 12 Μάη:

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Ευόσμου, θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Λεωνίδας Στολτίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής, και ο Θανάσης Κοκονάς, υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού - Ευόσμου.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία ΕΠΟΝ στα Γιαννιτσά, θα μιλήσει η Θεανώ Καπέτη. Θα χαιρετίσει η Ολυμπία Παπαδοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Γιαννιτσών.

-- Στις 8 μ.μ., στο Μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης (στο ύψος του νέου δημαρχείου), θα μιλήσει ο Νίκος Αμπατιέλος, Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στις 8 μ.μ., στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου, θα μιλήσει ο Δημήτρης Τζαβάρας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα χαιρετίσουν ο Θύμιος Γερολυμάτος, υποψήφιος δήμαρχος Μεσολογγίου, η Ηρα Κουρή, υποψήφια ευρωβουλευτής, και ο Νίκος Καραθανασόπουλος, υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας.

-- Στις 12 μ., σε συγκέντρωση στο δημαρχείο Δεσκάτης Γρεβενών, θα μιλήσουν η Τίνα Κουζιάκη και ο Θανάσης Χαστάς.

-- Στις 8 μ.μ., στην Κόρινθο (πλατεία Φλοίσβου), θα μιλήσουν ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής, η Βιβή Τζέκου, υποψήφια δήμαρχος Κορινθίων, και ο Γιάννης Κελλάρης, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου.

-- Στις 7 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία Μακεδονομάχων στην Καστοριά, θα μιλήσουν ο Ελισσαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και η Τίνα Κουζιάκη.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org