Τετάρτη 10 Μάη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα

Συνεχίζονται σήμερα και τις επόμενες μέρες οι εκδηλώσεις Οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ με θέμα τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967. Πιο συγκεκριμένα:

Στην Αττική

Το Σάββατο 13 Μάη:

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Βιομηχανίας διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση, στην αίθουσα του Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας (Βερανζέρου 1, πλ. Κάνιγγος, 2ος όροφος). Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ.

-- Στις 6.30 μ.μ., η ΤΟ Υγείας - Πρόνοιας διοργανώνει βιβλιοπαρουσίαση, στα πρώην κρατητήρια ΕΑΤ - ΕΣΑ στο Πάρκο Ελευθερίας (μετρό Μέγαρο Μουσικής). Θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., η ΚΟΒ Ωρωπού καλεί στο ΚΑΠΗ ΝΕΩΝ ΠΑΛΑΤΙΩΝ (Μαρμαρά 31). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής.

Στη Λαμία

-- Την Παρασκευή 12 Μάη, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του ΕΚ Φθιώτιδας, σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΕΠ Αν. Στερεάς και Εύβοιας.

Στο Κιλκίς

-- Η ΤΟ Κιλκίς καλεί σε βιβλιοπαρουσίαση την Παρασκευή 12 Μάη, στις 6.30 μ.μ., στο Πάρκο Κήπου. Θα μιλήσει ο Σωτήρης Αβραμόπουλος, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ