Πέμπτη 8 Μάρτη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σήμερα στον «902 TV»

Παρακολουθήστε στην τηλεόραση του «902» σήμερα Πέμπτη:

  • Στις 17.30 στη «Ματιά του ρεπόρτερ» την ομιλία του Γιάννη Σφυρή, υπευθύνου του Αγροτικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ για τις προτάσεις των κομμουνιστών για την αγροτική οικονομία, στα πλαίσια ημερίδας, που οργάνωσε η ΝΕ Ιωαννίνων του ΚΚΕ.
  • Στις 18.10 στα «Αγγλικά στιγμιότυπα», τις καλύτερες φάσεις του αγγλικού πρωταθλήματος.
  • Στις 19.30 στο «Auto Sprint Live» και στον απόηχο του ράλι ΟΛΥΜΠΙΟ, πρώτου ράλι της χρονιάς, το γνωστό πρωταθλητή Λεωνίδα Κύρκο, καλεσμένο του Σ. Φωτεινέλη, που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή, να μιλάει για πρώτη φορά έξω από τα δόντια για ό,τι συμβαίνει στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Στην ίδια εκπομπή καλεσμένοι επίσης ο Γ. Αναγνωστόπουλος, πρόεδρος της ΕΛΠΑ και ο οδηγός αγώνων Σ. Σπαρτάλης.
  • Στις 22.00 στην εκπομπή «Προεκτάσεις» μια συζήτηση για τα δημοκρατικά δικαιώματα, τον «τρομονόμο» και την οργάνωση της πάλης του λαού, που επιμελείται και παρουσιάζει ο Κ. Καραχάλιος.
  • Στις 23.15 στην εκπομπή «Μουσικές καταθέσεις» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Γ. Μηνάς, ένα αφιέρωμα στον συνθέτη - στοχαστή Ιάνη Ξενάκη, με συνομιλητή το συνθέτη Στέφανο Βασιλειάδη.

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ