Σάββατο 12 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΚΑΤΩ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΚΚΕ
Δε θα μας λυγίσουν

"Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας με μεγαλύτερη ένταση. Τέτοιες ενέργειες δε μας πτοούν και δε μας λυγίζουν". Με τα λόγια αυτά απαντούν οι κομμουνιστές και οι κομμουνίστριες του Χαλανδρίου σε τραμπούκικες ενέργειες σαν τη χτεσινή, όταν "άγνωστοι" επιχείρησαν (τα ξημερώματα) να κάψουν τα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Κάτω Χαλανδρίου, ρίχνοντας πετρέλαιο στην πόρτα και το παράθυρο του κτιρίου. Επειδή όμως το έδαφος είναι επικλινές, το πετρέλαιο δεν έτρεξε προς τα μέσα και έτσι δεν καταστράφηκε τίποτα άλλο εκτός των μικροζημιών στο εξωτερικό μέρος των γραφείων.

"Η τρομοκρατία δε θα περάσει. 80 χρόνια οι κομμουνιστές έχουν συνηθίσει σε τέτοιου είδους ενέργειες και προβοκάτσιες και δε μας κάμπτουν. Η μοναδική απάντηση που έχουμε για όλους αυτούς, είναι ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι την τελική νίκη", τόνισε η Μίρκα Καλαντζοπούλου μέλος της Κομματικής Οργάνωσης Κ. Χαλανδρίου. Η Μ. Καλαντζοπούλου ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που έφυγε προχτές το βράδυ από τα γραφεία και ο πρώτος που πήγετο πρωί της επομένης.

Παρά τις προσπάθειες των τραμπούκων, τα μέλη της Οργάνωσης του Κ. Χαλανδρίου, από χθες το πρωί, μετά και την επίθεση συνεχίζουν τον προεκλογικό τους αγώνα με μεγαλύτερη ένταση, μέχρι και την τελευταία στιγμή, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και την καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που προσπαθούν να τους κάμψουν.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ