Σάββατο 12 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τολμηρό βήμα με ψήφο στο ΚΚΕ

Δήλωση της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα κατά την επίσκεψή της στο εκλογικό κέντρο του Κόμματος

Να ψηφίσουν με αποφασιστικότητα και τόλμη, ΚΚΕ, κάλεσε η ΓΓ της ΚΕ του Κόμματος, Αλ. Παπαρήγα,τα εργατικά και λαϊκά στρώματα, γιατί στο αμέσως επόμενο διάστημα διακυβεύονται και οι τελευταίες εργατικές λαϊκές κατακτήσεις.

Στις δηλώσεις της που έκανε, χτες το πρωί, κατά την επίσκεψή της στο κεντρικό εκλογικό κέντρο του Κόμματος στη συμβολή των οδών Σταδίου και Αιόλου, η Αλέκα Παπαρήγα τόνισε συγκεκριμένα:

"Στο αμέσως επόμενο διάστημα διακυβεύονται πάρα πολλά πράγματα από τα λαϊκά συμφέροντα. Θα πιέσουν και θα εκπέσουν και οι τελευταίες εργατικές - λαϊκές κατακτήσεις, γι' αυτό εμείς λέμε στα εργατικά λαϊκά στρώματα να ψηφίσουν με αποφασιστικότητα και τολμηρά ΚΚΕ. Να κάνουν το πρώτο θαρραλέο βήμα, να ψηφίσουν ΚΚΕ, όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά γιατί μέσω του ΚΚΕ μπορεί να χτιστεί το πραγματικό αντίβαρο στη συμμετοχή της Ελλάδας στον πόλεμο, το αντίβαρο της ειρήνης στα Βαλκάνια και για τα λαϊκά εργατικά δικαιώματα και για την υπόθεση του Αιγαίου, για τη συμφωνία, δηλαδή που βρίσκεται στο συρτάρι και ετοιμάζεται να βγει κι αυτή".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ