Τρίτη 19 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 36
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΤΕΙ
Απεργούν οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί

Ξεκίνησε χτες η 5ήμερη απεργία των εκτάκτων εκπαιδευτικών των ΤΕΙ σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η Ομοσπονδία Συλλόγων Εκπαιδευτικού και Ειδικού Τεχνικού Προσωπικού ΤΕΙ. Σύμφωνα με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας, το ποσοστό της απεργίας κατά τη χτεσινή πρώτη μέρα ξεπέρασε το 80%.

Σήμερα στις 10 π.μ. ο Σύλλογος Εκτάκτου Εκπαιδευτικού Προσωπικού ΤΕΙ Αθήνας, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων, θα πραγματοποιήσει κατάληψη των διοικητικών υπηρεσιών του ΤΕΙ στις 10 π.μ., ενώ στη συνέχεια στις 12 μ. θα πραγματοποιήσουν συζήτηση στο Αμφιθέατρο Φυσικής, με όλους τους φορείς του Ιδρύματος, όπου θα τους καλέσουν να πάρουν θέση πάνω στα ζητήματα του έκτακτου εκπαιδευτικού προσωπικού.

Οι έκτακτοι εκπαιδευτικοί των ΤΕΙ απαιτούν την άμεση επίλυση των πάγιων θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων τους, αλλά και, συνολικά, της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, τονίζοντας συγχρόνως ότι αν δεν υπάρξει άμεση επίλυση των αιτημάτων τους, θα πραγματοποιήσουν απεργία διαρκείας στην εξεταστική περίοδο του Ιουνίου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ