Τρίτη 19 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Με κριτήριο τις αγωνίες των πολιτών

Κάλεσμα στους δημότες της Κορίνθου να στηρίξουν την προσπάθεια για να αναδειχτεί ο Δήμος Κορινθίων σε φορέα συσπείρωσης και πάλης για τη λύση των προβλημάτων των δημοτών του, απευθύνει η "Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση".

Στην προκήρυξή της αναφέρει: "Δεν πρέπει να ψηφίσουμε με κύριο κριτήριο τα "πρόσωπα" ή να πέσουμε στην παγίδα των δήθεν "διαφοροποιημένων", των "ανταρτών" ή "υπερκομματικών", αλλά με κριτήριο την πολιτική κατεύθυνση των συνδυασμών, την κοινωνική ευαισθησία τους και τη στάση τους απέναντι στις αγωνίες των πολιτών".

Οπως σημειώνει, οι τοπικοί κρατούντες (πλειοψηφία και μειοψηφία) αποδέχτηκαν και ευθυγραμμίστηκαν με όλα τα αντιλαϊκά μέτρα που υπαγορεύτηκαν από την κυβέρνηση και υποστηρίχτηκαν και από κόμματα της αντιπολίτευσης. Μετά την πλημμύρα του 1997, διευκόλυναν με τον τρόπο τους την κυβέρνηση να περάσει κουτσουρεμένες αποζημιώσεις, ενώ ο "καβγάς" μεταξύ τους περιορίζεται σε προσωπικές αντεγκλήσεις, χωρίς ουσιαστικές διαφορές σε θέσεις και απόψεις για τον τρόπο λειτουργίας του δήμου.

Η "Αγωνιστική Δημοτική Κίνηση" τονίζει ότι στη διαπίστωση και καταγραφή των προβλημάτων όλοι θα συμφωνήσουν, όμως η διαφορετική θέση της παράταξης βρίσκεται στον τρόπο και τα μέσα που επιλέγει για την προώθηση της επίλυσής τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ