Πέμπτη 7 Μάη 1998
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

"ΦΟΥΝΤΩΝΟΥΝ" σε όλη την Ελλάδα οι δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στα πλαίσια του φετινού 20ού ΔΕΚΑΗΜΕΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ της ΕΕΔΥΕ, που από σήμερα και επίσημα "ανοίγει την αυλαία του" (σελίδες 12 - 13).

ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ της ξένης μεσολάβησης στις συνομιλίες με τους Κοσσοβάρους φαίνεται πως άρχισε να σκέφτεται ο πρόεδρος της ΝΟ Γιουγκοσλαβίας. Αυτό τουλάχιστον διαφάνηκε μετά τη συνάντηση του Γιουγκοσλάβου ηγέτη με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Ιβάνοφ (σελίδα 15).

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ανάμεσα στο να "πράττεις αριστερά" και στο να "λες αριστερά" έκανε χτες ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Λεων. Αυδής αναφερόμενος στο διεκδικητικό μέτωπο που συγκροτεί η "Αγωνιστική Συνεργασία για την Αθήνα" (σελίδα 23).

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ "εξαφάνισε" την παιδική εργασία! Τη στιγμή που τα επίσημα στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας αναφέρουν πως στη χώρα μας οι ανήλικοι εργαζόμενοι ξεπερνούν τις 15.000 - χωρίς να συμπεριλαμβάνονται σ' αυτόν τον αριθμό τα παιδιά που εργάζονται στις οικογενειακές επιχειρήσεις ή τα τσιγγανόπουλα... (σελίδα 27).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ