Τρίτη 14 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"ΤΡΙΑΙΝΑ"
"Παλεύουμε ενάντια στο ξεπούλημα"

"Πρέπει να αποσυρθεί στο σύνολό του το νομοσχέδιο, κι όχι μόνο το άρθρο 9 (σ.σ. αφορά τις απολύσεις). Για μας, πρώτος στόχος είναι να μην ιδιωτικοποιηθεί - ξεπουληθεί μια ΜΟΝΑΔΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ και όχι αν απολυθούμε ΟΜΑΔΙΚΑ ή 100 ανά μήνα".

Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το σωματείο των εργαζομένων στα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, "η Τρίαινα", εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση των εργαζομένων στην επιχείρηση για τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις.

"Καταγγέλλουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι "το κόλπο είναι στημένο", προς όφελος του κ. Περατικού ", σημειώνουν, "ο οποίος παρέδωσε πεντασέλιδο ερωτηματολόγιο και ζητάει απαντήσεις που αφορούν εμπορικά μυστικά του Ναυπηγείου Σκαραμαγκά".

"Το ξεπούλημα είναι πάντα το ίδιο, είτε είναι γαλάζιο, είτε είναι πράσινο", σημειώνει η "Τρίαινα", καλώντας όλα τα πολιτικά κόμματα να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο που προωθεί την ιδιωτικοποίηση των ναυπηγείων. "Για μας, δε μένει παρά η παραπέρα κλιμάκωση του αγώνα, που η διάρκειά του δεν μπορεί να προβλεφτεί", τονίζουν οι εργαζόμενοι.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ