Τρίτη 14 Μάρτη 1995
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΚΚΕ
Να αποσυρθεί ολόκληρο το νομοσχέδιο

Η απόσυρση του άρθρου για τις απολύσεις στο Ναυπηγείο του Σκαραμαγκά δεν είναι παρά ένας ελιγμός της κυβέρνησης. Αμεσα να αποσυρθεί ολόκληρο το νομοσχέδιο που προωθεί την ιδιωτικοποίηση της επιχείρησης.Αυτό επισημαίνει σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.Συνολικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Πανικοβλημένη η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ από τη δύναμη του ενωτικού αγώνα των εργαζομένων απέναντι στην εγκληματική πολιτική του ξεπουλήματος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, προσπαθεί να ελιχθεί για να ανακόψει τις κινητοποιήσεις αυτές.

Η απόσυρση από το νομοσχέδιο της διάταξης για τις απολύσεις δεν είναι τίποτε άλλο, παρά ένας ελιγμός της κυβέρνησης για να αντιμετωπίσει τις αντιδράσεις των εργαζομένων και να προχωρήσει απρόσκοπτα στο κύριο ζήτημα που είναι το ξεπούλημα των ναυπηγείων.

Οι εργαζόμενοι δεν πρέπει ούτε στιγμή να σταματήσουν τον αγώνα τους. Η ουσία είναι η ίδια η κυβερνητική απόφαση για την ιδιωτικοποίηση των ναυπηγείων, η οποία, ανεξάρτητα αν υπάρχει ή όχι η συγκεκριμένη διάταξη, συνεπάγεται και απολύσεις.

Το ΚΚΕ, καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική και καλεί όλους τους εργαζόμενους να συνεχίσουν και να δυναμώσουν ενωμένοι τον αγώνα τους για να μην περάσει η ιδιωτικοποίηση των ναυπηγείων.

μβ+ ΟΛΟΙ δίπλα στους υποψήφιους ανέργους των ναυπηγείων

μβ+ ΟΛΟΙ στον αγώνα για να σωθεί η μονάδα αυτή, που αφορά τη βιομηχανική βάση της χώρας

μβ+ ΜΙΑ φωνή όλη η Ελλάδα, ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ".


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ