Σάββατο 8 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
Πολύμορφες δραστηριότητες

Η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς, στο πλαίσιο της Ολυμπιάδας Ειρήνης, που διοργανώνει η ΕΕΔΥΕ από το Γενάρη έως το Μάη 2004, με την αιγίδα του Δήμου Νίκαιας, συνδιοργανώνει με μαζικούς φορείς της πόλης μια σειρά εκδηλώσεων σε διάφορα σημεία της πόλης.

Τις εκδηλώσεις συνδιοργανώνουν η Νεανική Δράση για την Ειρήνη, ο ΑΦΜΟ (ΑΦΟΑΝ), ο ΟΦΟΝ, ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας, η Ενωση Γονέων Νίκαιας, η Δημοκρατική Ενότητα Νίκαιας, ο Εξωραϊστικός Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας, ο Σύλλογος Κατοίκων Ασπρων Χωμάτων «Η Μέριμνα», η ΠΕΑΕΑ Κοκκινιάς, το Σωματείο Θυμάτων Γερμανικής Κατοχής «Ο Φοίνιξ» και το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Νίκαιας - Κορυδαλλού.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται τις επόμενες μέρες ως εξής:

Σήμερα, 8 Μάη, στις 19.00, ομιλία του Συλλόγου Γυναικών στη Μάνδρα του Μπλόκου. Στις 10 Μάη, στις 19.00, εκδήλωση με θέμα «Αθλητισμός και Ειρήνη» στα γραφεία του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας, Αχιλλέως 20. Στις 12 Μάη, στις 19.00, Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης στη Μάνδρα του Μπλόκου. Στις 13 Μάη στις 19.00, εκδήλωση του εξωραϊστικού συλλόγου «Μέριμνα» στην πλατεία Τριών Ιεραρχών. Στις 14 και 15 Μάη, στις 17.00, αγώνες πινγκ - πονγκ στην αίθουσα του συλλόγου ΑΦΜΟ (ΑΦΟΑΝ), Βουλγαροκτόνου 103, Νεάπολη και το ίδιο διήμερο αγώνες σκακιού στην πλατεία Αγίου Νικολάου και ομιλία στις 15 Μάη, στις 20.00. Στις 19 Μάη, στις 21.00, αγώνας μπάσκετ ανάμεσα στον ΑΟΔΝ και στην Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο γήπεδο Καραμπίνη. Στις 26 Μάη, αντιπολεμικός Κινηματογράφος από τη Νεανική Δράση για την Ειρήνη και στις 28 Μάη αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα στον ΑΟΔΝ και στην Ενωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων στο γήπεδο της Νίκαιας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ