Σάββατο 8 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης

Στα πλαίσια της Ολυμπιάδας Ειρήνης συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Επιτροπών Ειρήνης σε διάφορες περιοχές, δήμους, συνοικίες και τόπους δουλιάς. Η συμμετοχή δίνει βάσιμες ελπίδες για νέα συσπείρωση στο αντιιμπεριαλιστικό φιλειρηνικό κίνημα, στις Επιτροπές Ειρήνης. Για τις επόμενες μέρες προγραμματίζονται οι ακόλουθες εκδηλώσεις:

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Δάφνης διοργανώνει εκδήλωση με τα εξής θέματα:

  • ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ - «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ» και ΝΑΤΟ, με ομιλητή τον Δημήτρη Καλτσώνη, δρ. Νομικής.
  • ΑΙΓΑΙΟ - ΚΥΠΡΟΣ με ομιλητή τον Μιχάλη Σοφικίτη, ταξίαρχο ε.α., μέλος της Κίνησης για την Εθνική Αμυνα (ΚΕΘΑ).

Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα, Σάββατο 8 Μάη στην πλατεία Δημαρχείου στις 7.30 μ.μ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορευτικά και χορωδίες.

-- Η Επιτροπή Ειρήνης Κερατσινίου, σε συνεργασία με το Δήμο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Νεολαίας, στο Πάρκο Σελεπίτσαρι, διοργανώνει εκδήλωση σήμερα, Σάββατο 8 Μάη στις 8 μ.μ.. Θα χαιρετίσει αντιπροσωπεία από το Παγκόσμιο Συμβούλιο Ειρήνης.

-- Στη Δραπετσώνα, σήμερα, Σάββατο 8 Μάη πραγματοποιείται εκδήλωση στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης με θέμα: «Οι επιπτώσεις του πολέμου στον πολιτισμό», με ομιλητή τον Κώστα Καζάκο. Θα συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα της Ενωσης Ποντίων Πειραιά και του Πανεπιστημίου Πειραιά. Θα γίνει έκθεση ζωγραφικής από τους μαθητές της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ