Παρασκευή 7 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΧΑΛΚΙΔΑ
Στους δρόμους για την Ειρήνη

Στα χνάρια του Λαμπράκη, στους δρόμους της ειρήνης, ενάντια στους ιμπεριαλιστές και τους πολεμοκάπηλους δυνάστες των λαών, θα βαδίσουν την Κυριακή 9 Μάη (Μέρα της Αντιφασιστικής Νίκης των Λαών) οι φίλοι της ειρήνης στη Χαλκίδα και την ευρύτερη περιοχή. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 7 μ.μ. από την πλατεία της Ν. Αρτάκης και θα καταλήξει στο μνημείο της Αντίστασης στη Χαλκίδα.

Για την καλύτερη προετοιμασία και οργάνωση της εκδήλωσης, συνεδρίασε πρόσφατα η Γραμματεία της Επιτροπής Ειρήνης Χαλκίδας μαζί με εκπροσώπους της Νεανικής Δράσης και Εργατικών Σωματείων ταξικού προσανατολισμού, όπου, ανάμεσα στ' άλλα, προγραμματίστηκαν περιοδείες σε εργασιακούς χώρους με το κάλεσμα της Επιτροπής Ειρήνης.

Στο πλαίσιο αυτό, η Επιτροπή Ειρήνης Χαλκίδας, η ΝΔΕ και η Ενωση Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χαλκίδας με τη συνεργασία του Δήμου Χαλκιδέων διοργανώνουν Αντιπολεμική Συναυλία, στο Κάστρο του Καράμπαμπα (Χαλκίδα), την Παρασκευή 14 Μάη, στις 8.30 μ.μ., με τη συμμετοχή των καλλιτεχνών, Μίλτου Πασχαλίδη και Διονύση Τσακνή.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ