Παρασκευή 7 Μάη 2004
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ
Στη γενέτειρα του Γρ. Λαμπράκη

Με εντατικούς ρυθμούς προετοιμάζουν η ΕΕΔΥΕ, οι Επιτροπές Ειρήνης Πελοποννήσου και η ΝΔΕ την 21η Παμπελοποννησιακή Πορεία Ειρήνης Κερασίτσα - Τρίπολη, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Μάη. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 4.30 μ.μ. από την Κερασίτσα, γενέτειρα του αγωνιστή και μάρτυρα της ειρήνης Γρηγόρη Λαμπράκη.

Με κεντρικό σύνθημα «Εξω η Ελλάδα από τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους», καλούν το λαό σε μαζική συμμετοχή, υποσχόμενοι πως τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΔΥΕ θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους για μια μεγάλη πορεία, αντάξια της προσωπικότητας του Γρ. Λαμπράκη - πρώτου αντιπροέδρου της ΕΕΔΥΕ - που φέτος συμπληρώνονται 41 χρόνια από τη δολοφονία του.

Οι εκδηλώσεις της 21ης Παμπελοποννησιακής Πορείας Ειρήνης θα ολοκληρωθούν στην Τρίπολη στην πλατεία Αρεως, όπου στις 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τον Γιάννη Θωμόπουλο.

Πούλμαν για την Κερασίτσα

Η Επ. Ειρήνης Λουτρακίου - Περαχώρας δρομολογεί πούλμαν για την Κερασίτσα την Κυριακή, 9 Μάη, στις 10.30 π.μ. Η αναχώρηση θα γίνει από την Αγροτική Τράπεζα Λουτρακίου.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ