Τετάρτη 16 Απρίλη 2003
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η Εργατική Αχτίδα Πάτρας καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση με θέμα: «Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για τη συγκρότηση του Λαϊκού Μετώπου για Λαϊκή Εξουσία - Λαϊκή Οικονομία, για το Σοσιαλισμό», σήμερα Τετάρτη 16 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο EYROPA CENTER.

-- Η Κομματική Οργάνωση Αλεξάνδρειας Ημαθίας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση σήμερα, Τετάρτη 16 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξάνδρειας. Θα μιλήσει ο Φίλιππος Γεωργουδάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Πολιτική συγκέντρωση και ομιλία του ΚΚΕ θα πραγματοποιηθεί αύριο, Πέμπτη 17 Απρίλη, ώρα 8 μ.μ., στο Νέο χωριό Αποκορώνου στα Χανιά, με ομιλητή τον Τηλέμαχο Δημουλά, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέα ΕΠ Κρήτης. Η ομιλία θα γίνει στο καφενείο Μαραγκουδάκη, με θέμα: «Θέσεις και εκτιμήσεις του ΚΚΕ για τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο στο Ιράκ».

-- Πολιτική συγκέντρωση οργανώνει η ΚΟ Ικαρίας, την Πέμπτη 17 Απρίλη 2003, ώρα 9 μμ, στον Αγιο Κήρυκο στην αίθουσα του δήμου, με ομιλήτρια την Αιμιλία Αγκαβανάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- H KOB Παιδείας του ΚΚΕ στην Πάτρα, καλεί σε σύσκεψη - συζήτηση που θα γίνει στον Παμμικρασιατικό Σύλλογο, την Πέμπτη 17 Απρίλη, στις 8 μ.μ., με θέμα: «Ο ιμπεριαλισμός σήμερα. Οι πολιτικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Τάκης Τσίγκας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟΒ Επιστημόνων του ΚΚΕ στην Πάτρα, καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση στο κέντρο «Αρετούσα» (Σουνίου όπισθεν Παλαιών Σφαγείων) την Κυριακή 20 Απρίλη, στις 9 μ.μ., με θέμα: «Ιμπεριαλιστικός πόλεμος γνήσιο τέκνο του καπιταλισμού. Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ για το Α/Α Μέτωπο». Θα μιλήσει ο Παναγιώτης Γεωργιάδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Η Κομματική Οργάνωση Λογιστών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, διοργανώνει εκδήλωση τη Δευτέρα 21 Απρίλη και ώρα 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ναπολέων Σουκατζίδης» των Λογιστών (οδός Κάνιγγος 27) με θέματα: «Πολιτικές εξελίξεις, οι θέσεις του ΚΚΕ. Εργατική Πρωτομαγιά».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ