Σήμερα Τετάρτη:
- Στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης, η Τομεακή Επιτροπή Κοζάνης διοργανώνει εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Σε έναν κόσμο που φλέγεται, σε ένα σύστημα που σαπίζει, ο λαός έχει τη δύναμη να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, με το ΚΚΕ μπροστά». Θα μιλήσει ο Κώστας Χατζηδαμιανός, Γραμματέας της ΤΕ Κοζάνης.
- Στις 7 μ.μ., στον Πολυχώρο Πολιτισμού του δημαρχείου Λιβαδειάς (υπόσκαφο), οι ΚΟ Λιβαδειάς διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Σε έναν κόσμο που φλέγεται, σε ένα σύστημα που σαπίζει, ο λαός έχει τη δύναμη να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων, με το ΚΚΕ μπροστά». Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ.
- Στις 7.30 μ.μ. η Τομεακή Επιτροπή Λευκάδας καλεί σε εκδήλωση με θέμα «Σε έναν κόσμο που "φλέγεται", ο λαός μπορεί να γίνει πρωταγωνιστής με το ΚΚΕ μπροστά», στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσει η Μαρία Ανδρεάδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.
- Στις 6 μ.μ. η ΚΟΒ Τριχωνίδας καλεί εκλεγμένους και μαζικούς φορείς της περιοχής στο «Αρχοντικό της Λίμνης». Θα μιλήσει ο Γιάννης Καρναβιάς, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας και του ΤΓ Αιτωλοακαρνανίας.
- Στις 8 μ.μ. η ΚΟΒ ΕΒΕ Αγρινίου διοργανώνει σύσκεψη με λογιστές στα γραφεία του Κόμματος στην πόλη (Ι. Στάικου 2). Θα μιλήσει ο Αλέξανδρος Παγώνης, μέλος της ΚΕΟΕ του ΚΚΕ και του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας.
- 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ζακύνθου διοργανώνει σύσκεψη στην Κυψέλη. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Νάκης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας και Γραμματέας της ΤΕ Ζακύνθου.
- 7.30 μ.μ. η ΚΟΒ Λαγανά Ζακύνθου διοργανώνει σύσκεψη στην Μπόχαλη. Θα μιλήσει ο Μπάμπης Κορφιάτης, στέλεχος της Οργάνωσης.
- 7.30 μ.μ. η ΚΟ Εκπαιδευτικών Ζακύνθου διοργανώνει σύσκεψη στο Καταστάρι. Θα μιλήσει ο Γιάννης Κορφιάτης, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου.
Αύριο Πέμπτη 19 Μάρτη:
- Στις 6.30 μ.μ. στο αμφιθέατρο του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (Ισαύρων 4, 3ος όροφος), η ΚΟ Δικηγόρων διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Συνταγματική αναθεώρηση, νέες αντιδραστικές τομές σε συνθήκες πολεμικής προετοιμασίας. Η πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει η Μαρίνα Λαβράνου, μέλος της ΚΕ, ενώ θα γίνει παρέμβαση από τον Δημήτρη Νταφόπουλο, δικηγόρο, μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.
- Στις 7 μ.μ. η ΚΟΒ Πόλης Ζακύνθου διοργανώνει σύσκεψη στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου. Θα μιλήσει ο Θοδωρής Σαρακίνης, μέλος της ΤΕ Ζακύνθου.