Τρίτη 25 Απρίλη 2017
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ για τα 50 χρόνια από το στρατιωτικό πραξικόπημα
Στην Αττική

Το βιβλίο που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ με κείμενα και ντοκουμέντα για τη Δικτατορία 1967 - 1974
Το βιβλίο που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ με κείμενα και ντοκουμέντα για τη Δικτατορία 1967 - 1974
-- Σήμερα, Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Νίκαιας και Κορυδαλλού καλούν σε εκδήλωση στον κινηματογράφο «ΣΙΝΕ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ» (Αγ. Γεωργίου & Ζάππα 4, Κορυδαλλός). Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Μαρούπας, μέλος της ΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Πειραιά του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το συγκρότημα «Ρωμιοσύνη».

-- Σήμερα, Τρίτη, στις 6.30 μ.μ., οι ΚΟ Κερατσινίου - Δραπετσώνας του ΚΚΕ καλούν σε εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αντώνης Σαμαράκης» (Μ. Ασίας 24 & Παπαναστασίου, Ταμπούρια). Θα μιλήσει ο Δημήτρης Ξεκαλάκης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Αττικής και της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Αχαρνών, σε εκδήλωση της ΤΕ Μενιδίου - Φυλής Αττικής του ΚΚΕ, θα μιλήσει ο Κύριλλος Παπασταύρου, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Την Πέμπτη 27 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά η ΤΕ Μεταφορών της ΚΟ Αττικής παρουσιάζει την έκδοση «Δικτατορία 1967 - 1974». Θα μιλήσει ο Κώστας Σκολαρίκος, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ.

Στην Κεντρική Μακεδονία

-- Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., η ΚΟ Κ. Μακεδονίας του ΚΚΕ οργανώνει εκδήλωση στο αμφιθέατρο «Παναγιωτόπουλος» της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ, για την παρουσίαση του βιβλίου «Δικτατορία 1967 - 1974», που επιμελήθηκε το Τμήμα Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Σύγχρονη Εποχή». Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην Κρήτη

-- Η ΤΕ Ηρακλείου του ΚΚΕ καλεί σε εκδήλωση την Παρασκευή 28 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα «Ανδρόγεω», με κεντρικό ομιλητή τον Στέλιο Ορφανό, μέλος της ΕΠ Κρήτης του Κόμματος. Στο χώρο θα λειτουργεί έκθεση ντοκουμέντων της περιόδου και βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

Στην Αχαΐα

-- Αύριο, Τετάρτη, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, θα μιλήσει ο Χ. Κουνάβης, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και Γραμματέας της ΚΟΒ Αιγίου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει και έκθεση αρχειακού υλικού.

-- Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 7 μ.μ., στην Πάτρα, καφενείο «Αρίστος» (Καραϊσκάκη & Αγ. Νικολάου), θα μιλήσει ο Α. Αθανασόπουλος, μέλος της ΤΕ Αχαΐας και αντιδήμαρχος του δήμου Πατρέων.

-- Την Κυριακή 30 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Πάτρας, σε εκδήλωση της ΤΕ Αχαΐας, θα μιλήσει ο Σπ. Μπέτσης, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Δυτ. Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Αχαΐας.

Στην Ηλεία

-- Την Τετάρτη 26 Απρίλη, στις 7.30 μ.μ., η ΚΟΒ Αμαλιάδας καλεί σε εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, με ομιλητή τον Αγγελο Κολόσακα, μέλος της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

-- Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Κάμπου καλεί σε εκδήλωση στην αίθουσα του ΚΑΠΗ στα Λεχαινά, με ομιλητή τον Αλέξη Τσαουσάκη, μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ.

-- Την Πέμπτη 4 Μάη, στις 7.30 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΕ Ηλείας, στην αίθουσα της ΠΕΔ στον Πύργο, θα μιλήσει ο Γιάννης Τεφάνης, Γραμματέας της ΤΕ Ηλείας του ΚΚΕ.

Στη Ζάκυνθο

-- Την Πέμπτη 27 Απρίλη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Ελατίων θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στο Κοινοτικό Γραφείο Βολιμών, με ομιλητή τον Τιμόθεο Φαραό, μέλος της ΤΕ.

-- Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Ανατολικής Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στο Κοινοτικό Γραφείο Αγ. Κηρύκου, με ομιλητή τον Παύλο Στράνη, Γραμματέα της ΚΟΒ.

-- Το Σάββατο 29 Απρίλη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Βόρειας Πόλης θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στα γραφεία της ΤΕ (Αλ. Ρώμα 45).

-- Την Κυριακή 30 Απρίλη, στις 8 μ.μ., η ΚΟΒ Δυτικής Ζακύνθου θα πραγματοποιήσει σύσκεψη - συζήτηση στο Δημοτικό Σχολείο Γαλάρου, με ομιλητή τον Γιάννη Μυλωνά, μέλος του Γραφείου της ΚΟΒ.

-- Το Σάββατο 6 Μάη, στις 8 μ.μ., σε εκδήλωση της ΤΕ Ζακύνθου, στο Πνευματικό Κέντρο, θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στη Βόνιτσα

-- Την Τετάρτη 3 Μάη, στις 8.30 μ.μ., η ΚΟΒ Βόνιτσας παρουσιάζει στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την έκδοση «Δικτατορία 1967-1974». Θα μιλήσει η Ειρήνη Κωνσταντακοπούλου, μέλος του Γραφείου της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ, και θα παρουσιαστεί μαρτυρία εξόριστου της εποχής.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org