Πέμπτη 4 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Β. ΜΠΟΥΝΤΟΥΛΟΥΛΗΣ
Θέλουν να ξεγελάσουν προοδευτικούς ανθρώπους με ψευτοαριστερούς

Β. Μπουντουλούλης
Β. Μπουντουλούλης
Στην παρέμβαση του ο Βαγγέλης Μπουντουλούλης, μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Λάρισας τόνισε πως «ο χώρος της Παιδείας, όπως άλλωστε συμβαίνει και στην Υγεία, στην Ασφάλιση και σε όλα τα δημόσια και κοινωνικά αγαθά, υποφέρει από αλλαγές που προωθούν την άμεση ιδιωτικοποίηση τομέων της Εκπαίδευσης και την έμμεση ιδιωτικοποίηση του δημόσιου σχολείου ή μειώνουν συνεχώς τις δαπάνες. Θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες απαξίωσης, ατομικισμού, υποταγής, χρησιμοθηρίας, τεχνοκρατίας, ανταγωνισμού, με παράλληλο εξοβελισμό των ανθρωπιστικών σπουδών και πανανθρώπινων αξιών.

Καλλιεργείται παντού, και με την αρωγή των ΜΜΕ και των κοινωνικών μέσων, η αντιπάθεια προς καθετί συλλογικό, σχεδόν το μίσος απέναντι σε κάθε προσπάθεια διεκδίκησης και προάσπισης των δικαιωμάτων.

Σε τέτοιες συνθήκες και την ώρα που ετοιμάζονται για τις οικονομίες του πολέμου, και που εσωτερικά προωθούνται νέα σχέδια για εναλλακτικές λύσεις ακροδεξιάς απόχρωσης με φαιούς ψευτοαριστερούς νάρκισσους και διαπλοκή μιντιαρχών, κεφαλαίου, παλαιοπολιτικών, με νέα μορφή ικανή να ξεγελάσει προοδευτικούς ανθρώπους, και να φτάσουμε σε δήθεν αντισυστημικές αλλά βαθιά αντιδραστικές για τον λαό λύσεις».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ