Πέμπτη 4 Απρίλη 2024
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αν δεν υπήρχε ο κ. Κασσελάκης, τότε ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον εφεύρει

Την πραγματική σύμπλευση με την κυβέρνηση στους στρατηγικούς στόχους του κεφαλαίου, με επίδικο το ποιος έχει... το «know how», την τεχνογνωσία για να τους ικανοποιήσει, επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά και χτες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας αυτή τη φορά στον «Alpha».

Οπως και στην προχτεσινή συνέντευξη στον «ΣΚΑΪ», οπότε και κατέθεσε τα διαπιστευτήρια μιας μελλοντικής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στη δημοσιονομική πειθαρχία, την εμπλοκή και την καταστολή, διαβεβαιώνοντας έμμεσα ότι δεν θα αμφισβητήσει τίποτα απ' όσα συμφώνησε η σημερινή κυβέρνηση στο πλαίσιο των μνημονίων διαρκείας της ΕΕ, έτσι και χτες ο Κασσελάκης ...εντόπισε το πρόβλημα στο ότι «ο υπουργός Οικονομίας της χώρας όπως και ο κ. Μητσοτάκης δεν έχουν επιχειρήσει ποτέ. Αυτοί που διοικούν την ελληνική κοινωνία, δεν κατανοούν το επιχειρείν έμπρακτα», σε αντίθεση με τα think tank του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν «κόσμο που προέρχεται απ' την αγορά»...

Στη δε περίπτωση των Τεμπών, έβαλε πάλι βολικά στο κάδρο τις ευθύνες του πρώην υπουργού Κ. Αχ. Καραμανλή, για να βγάλει εκτός όλα τα άλλα, την πολιτική της ΕΕ, του «κόστους - οφέλους» και της «απελευθέρωσης» που και ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, ο Βελόπουλος και λοιποί συνυπογράφουν «φαρδιά - πλατιά».

Στο μεταξύ, σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ» την Τρίτη, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Ο κ. Κασσελάκης μας ενημέρωσε ότι συμφωνεί με την ιδιωτική Υγεία, με το να μπαινοβγαίνει η αστυνομία στα πανεπιστήμια, με την επέκταση του φράχτη στον Εβρο, με τα εξοπλιστικά προγράμματα της κυβέρνησης της ΝΔ - τα οποία άλλωστε ο ΣΥΡΙΖΑ έχει υπερψηφίσει - και φυσικά με την ύπαρξη αμερικανικών στρατιωτικών βάσεων στην Ελλάδα. Μετά από όλα αυτά, η δήλωσή του ότι "δεν έχει αγκυλώσεις" ήταν μάλλον περιττή...

Η συνέντευξη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αποκαλυπτική ως προς την αιτία των όσων παρακολουθούμε τις τελευταίες μέρες. Γιατί, όταν υπάρχει συμφωνία κυβέρνησης και συμπολιτευόμενης "αντιπολίτευσης" στα βασικά ζητήματα της ακολουθούμενης πολιτικής, αναπόφευκτα η μεταξύ τους προεκλογική αντιπαράθεση θα πηγαίνει στο κουτσομπολιό.

Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι αν δεν υπήρχε ο κ. Κασσελάκης, τότε ο κ. Μητσοτάκης θα έπρεπε να τον εφεύρει».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ