Παρασκευή 28 Απρίλη 2023 - Κυριακή 30 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 22
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ
Να γίνει η αγανάκτηση δύναμη ανατροπής, ενισχύοντας το ΚΚΕ

Σε σύσκεψη στον δήμο Φυλής μίλησε την Τετάρτη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ

Σε μια μαζική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη στον δήμο Φυλής μίλησαν ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και η Αγγελική Παπαδάτου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ στη Δυτική Αττική.

Στην ομιλία της, η Αγγελική Παπαδάτου τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ στις εκλογές της 21ης Μάη, καθώς είναι η μόνη πολιτική δύναμη που είναι το πραγματικό αντίπαλο δέος στους αντιλαϊκούς και επικίνδυνους σχεδιασμούς της οποιασδήποτε νέας κυβέρνησης προκύψει. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα μεγάλα προβλήματα του δήμου Φυλής, όπως της χωματερής και της εγκληματικότητας. Ανέδειξε την εγκληματική πολιτική στον τομέα της διαχείρισης των απορριμμάτων που καταδικάζει τους κατοίκους της Φυλής να ζουν δίπλα στον καρκίνο της χωματερής για σχεδόν έξι δεκαετίες, με ευθύνη όλων των κυβερνήσεων και της Τοπικής Διοίκησης, που προετοίμασαν και ψήφισαν τη νέα επέκταση της χωματερής, ενώ σχεδιάζουν τη δημιουργία εργοστασίου καύσης απορριμμάτων. Ζήτησε από τους κατοίκους να πάνε στην κάλπη με κριτήριο ψήφου το πώς ζουν σε αυτήν τη μεριά της Δυτικής Αττικής, να ενισχύσουν το ΚΚΕ, ψήφο που θα βρεθεί και την επομένη στην οργάνωση των αγώνων που χρειάζονται για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες των κατοίκων της περιοχής και συνολικά του λαού μας.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε ότι το δίλημμα των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μάη 2023 δεν είναι αυτό που θέτουν τα αστικά κόμματα, αλλά αν από αυτές θα βγει ενισχυμένο το ΚΚΕ, ώστε να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του λαού. Ανέφερε ότι ο λαός θα πληρώσει ακριβά τα προαπαιτούμενα της επενδυτικής βαθμίδας, που, κατά την κυβέρνηση, θα φέρει επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας. Πρόσθεσε ότι ήδη τα λαϊκά νοικοκυριά πληρώνουν το κόστος της «πράσινης μετάβασης» που προκάλεσε τεράστια αύξηση τιμών στην Ενέργεια και ένα νέο κύμα ανατιμήσεων στην αγορά. Ξεκαθάρισε ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να συμμετάσχει, να στηρίξει καμιά αντιλαϊκή κυβέρνηση ή να δώσει ψήφο ανοχής κι αυτή η στάση του μπορεί να αποτελέσει κριτήριο ψήφου για τον λαό. Σημείωσε πως η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και τα άλλα κόμματα, παρά τις επιμέρους διαφορές τους, έχουν σημαντικές στρατηγικές συγκλίσεις και με βάση αυτές μπορεί να προκύψει κυβέρνηση την επόμενη μέρα των εκλογών. Εφερε μάλιστα ως παράδειγμα τη σύμπλευσή τους στην πολιτική της ΕΕ, του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ, τη συνέπειά τους στην εφαρμογή της πολιτικής «απελευθέρωσης» της αγοράς Ενέργειας που οδήγησε στην ενεργειακή φτώχεια, τη συνέπειά τους στην εφαρμογή της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων κ.ά.

Τέλος, ο Δημήτρης Κουτσούμπας κάλεσε τους παρευρισκόμενους να κάνουν την αγανάκτησή τους δύναμη ανατροπής σε κάθε εκλογική μάχη ενισχύοντας το ΚΚΕ, ώστε να είναι ισχυρό το μήνυμα που θα στείλει ο λαός, ότι δεν δίνει καμιά ανοχή στην κοινή στρατηγική της αντιλαϊκής πολιτικής των ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ