Παρασκευή 28 Απρίλη 2023 - Κυριακή 30 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
«Σταθερά στο πλευρό μας!»

Δηλώσεις αγροτοσυνδικαλιστών που συμπορεύονται με το ΚΚΕ

Χρήστος Κάμτσης
Χρήστος Κάμτσης
Στην ανάγκη αγωνιστικής συμπόρευσης με το ΚΚΕ και στις εκλογές στις 21 Μάη και μέσα από την εμπειρία τους, αναφέρθηκαν στον «Ριζοσπάστη» αγροτοσυνδικαλιστές από τον νομό Πέλλας.

Ο Χρήστος Κάμτσης, πρόεδρος του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Πέλλας «ΕΝΟΤΗΤΑ», μέλος της Γραμματείας της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, τονίζει:

«Με αυτά που βλέπω γύρω μου, λέω ΚΚΕ και πάλι ΚΚΕ. Τα τελευταία χρόνια οι βιοπαλαιστές αγρότες της περιοχής ολοένα και περισσότερο συσπειρώνονται στους Συλλόγους τους, δημιουργώντας ένα ανυπότακτο οργανωμένο αγροτικό κίνημα, ως απάντηση στην πολιτική της ΕΕ και των ελληνικών κυβερνήσεων που μας οδηγεί στον αφανισμό και την εξαθλίωση. Καθημερινά, παλεύουμε με τις τεράστιες αυξήσεις στην Ενέργεια, το δυσβάσταχτο κόστος παραγωγής και τις χαμηλές τιμές πώλησης, κάτω του κόστους, των προϊόντων που παράγουμε. Ολα αυτά τα χρόνια που είμαστε στον δρόμο του αγώνα, αντιληφθήκαμε ποιοι είναι οι πραγματικοί μας αντίπαλοι, αλλά και ποιοι είναι στο πλευρό των βιοπαλαιστών αγροτών, όχι μόνο στηρίζοντας τα αιτήματά μας αλλά και τις μορφές πάλης και διεκδίκησης. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στάθηκε μαχητικά στο πλευρό μας, το ΚΚΕ έδωσε και δίνει όλες τις δυνάμεις του για την οργάνωση του αγώνα των βιοπαλαιστών αγροτών. Αλλωστε, τα δίκαια αιτήματά μας μπορούν να συναντηθούν στον αγώνα με την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ. Γι' αυτό, παραμερίζοντας τις όποιες διαφοροποιήσεις μου, στηρίζω τους υποψήφιους του ΚΚΕ στις επερχόμενες εκλογές, και συμπορεύομαι μαζί του».

* * *

Γιάννης Βαλάσης
Γιάννης Βαλάσης
Αντίστοιχα, ο Γιάννης Βαλάσης, μέλος του ΔΣ του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Πέλλας «ΕΝΟΤΗΤΑ», σημειώνει:

«Από το 2013 συμμετέχω στις αγροτικές κινητοποιήσεις μέσα από το μπλόκο Γυψοχωρίου - Τριφυλλίου. Από το 2016 που φτιάξαμε τον Αγροτικό Σύλλογο, ήρθα σε επαφή και γνώρισα καλύτερα μέλη του ΚΚΕ και μέσα από αυτούς με τις θέσεις του ΚΚΕ για τους αγρότες. Ολα αυτά τα χρόνια κατάλαβα ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στηρίζει πραγματικά τα αιτήματα των αγροτών καθώς και τις μορφές αγώνα που εμείς επιλέγουμε με όλες του τις δυνάμεις. Επίσης, κατάλαβα ότι συμφωνώ με το ΚΚΕ πολύ περισσότερο από τα άλλα κόμματα. Γι' αυτούς τους λόγους, αν και δεν προέρχομαι από τον χώρο του ΚΚΕ, στις επόμενες εκλογές θα στηρίξω το ΚΚΕ και τους υποψήφιούς του, όχι μόνο με την ψήφο μου αλλά και όπως αλλιώς μπορώ. ΚΚΕ, λοιπόν, στις εκλογές και το ίδιο προτείνω να κάνουν και οι άλλοι συνάδελφοι αγρότες».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ