Παρασκευή 28 Απρίλη 2023 - Κυριακή 30 Απρίλη 2023
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΤΩΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ - ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
Η πείρα από τους αγώνες μας κριτήριο ψήφου: Με το ΚΚΕ!

Δήλωση του Χρήστου Πάσουλα, υποψήφιου βουλευτή Φθιώτιδας του ΚΚΕ, γραμματέα της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Φθιώτιδας

Τα τελευταία 10 χρόνια, στον νομό Φθιώτιδας, που είναι κατά βάση αγροτικός, αποτυπώθηκε μια πολύ μεγάλη μείωση του πληθυσμού και στους περιφερειακούς δήμους αλλά και στα χωριά γύρω από τη Λαμία. Αυτό είναι ξεκάθαρα αποτέλεσμα της διαχρονικής εφαρμογής από όλες τις κυβερνήσεις των κατευθύνσεων της ΚΑΠ και όλων των αντιλαϊκών μέτρων, που οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στη συρρίκνωση του αγροτικού εισοδήματος και στην υποβάθμιση συνολικά των υποδομών και της ζωής μας στην ύπαιθρο.

Ολα αυτά τα χρόνια, με μπροστάρηδες τα μέλη, τους φίλους του ΚΚΕ αλλά και άλλους πρωτοπόρους αγωνιστές, οργανώθηκαν σημαντικοί αγώνες και κινητοποιήσεις για όλα τα οξυμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι βιοπαλαιστές αγρότες, και μάλιστα αποσπάστηκαν και ορισμένες κατακτήσεις.

Διαχρονικά, το μόνο Κόμμα που στήριξε και στηρίζει με όλες του τις δυνάμεις τα δίκαια αιτήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων είναι το ΚΚΕ, και δεν το κάνει για να μας χαϊδέψει τα αυτιά, ή για ψηφοθηρικούς λόγους. Το ΚΚΕ έχει άλλη αντίληψη για την αγροτική και κτηνοτροφική παραγωγή, που εδράζεται στην αξιοποίηση όλων των παραγωγικών δυνατοτήτων της χώρας, με γνώμονα την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών και τη βελτίωση των συνθηκών της ζωής μας σε όλα τα επίπεδα.

Γι' αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία η αποφασιστική ενίσχυση του ΚΚΕ στις εκλογές, γιατί, από τη μια, θα δώσει ώθηση στο κίνημα και στους αγώνες απέναντι σε κάθε αντιλαϊκή κυβέρνηση την επόμενη μέρα, και, από την άλλη, για να συμβάλουμε να ανοίξει ο δρόμος για ριζικές αλλαγές στην οικονομία και την παραγωγή, που θα μας επιτρέπουν να ζούμε στον τόπο μας με τους όρους που μας αξίζουν τον 21ο αιώνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ